Juvlen är här!

Hej, det var ett tag sen jag skrev nu såg ja! Planerade julpyntning och grejer, något jag genomfört för lääängesen nu :P Jag tjuvstartade lite innan första advent och nu har det redan hunnit bli andra. Tiden går fort när allt är juligt och mysigt.
Och jag ligger verkligen i fas med grejer, vi har fixat julgardiner, julstjärnor (blommorna alltså) och jag börjar få stenkoll på årets julklappar. Inte en dag för sent!
Jag har fortfarande praktik fast jag tror det här är sista veckan innan jul och den är bra slapp så det är bara att hänga i! Några få lektioner den här veckan och inget jobb (desto mer i jul och nyår!)
Såg precis att det va publikrekord på Oh helga Natt igår här i Örebro. Det är Sveriges största utomhusjulkonsert/firande. Närmare 30,000 sa dom på nyheterna. Och jag instämmer, trångt var det men någon sådan siffra uppfattade man ju inte riktigt i folkhavet igår. Vi såg nästan hela, sen började mina tår protestera och vi gick hem och drack glögg och myste.
I helgen kommer det folk! Mycket folk. Mina föräldrar och Anna, men även Björns föräldrar och Markus. Som tur var ska inte alla bo hos oss, för det får inte plats :) Det ska bli jättemysigt och jag ska dra en rejäl städrajs på fredag för på lördag blir det inte mycket gjort. Vi har våran julkonsert i Pingst med kören och det blir familj i publiken. Antar att vi ska ses tidigt och konserten håller typ på 8-10 så då ska de va fint när familjen kommer.
På söndag morgon ska vi sitta ner och inkludera föräldrarna i bröllopsplanerna hittills =)
Nu hoppar ja i duschen!

RSS 2.0