I am superwoman

Som jag blev påmind om härom dagen så var det GANSKA längesedan jag skrev här. Någon liten uppdatering hade jag gott kunnat kosta på mig men annars har läget varit ganska så intensivt ett bra tag.
Sen sist har jag förutom att jobba en hel del också spelat en hel del! Riktigt kul!
Förra helgen var det dags för våran countrykonsert i Jönköping, som gick riktigt bra! I publiken satt även viktigt folk och vi fick lämna lite telefonnummer och mailadresser och blev sedan bokade för countryfestivalen i Drottningstorp nu i lördags, 26/6. Så i fredags åkte vi hemåt ännu en gång mot Tofteryd. På vägen stannade vi till i Taberg för midsommarfirande hos systrarna Hjelmstam med sällskap, så lite uppstyrt blev det trots allt!
På lördagen spelade vi först sommarjazz på musikgudstjänst i Tofteryds kyrka hemma hos Björn och sen drog vi raka vägen till mina trakter för ännu ett countryrace. Vi kom hem hyfsat sent igår kväll till Tofteryd och gick upphalv 8 i morse för färd mot Vadstena på Björns kusin Annas konfirmation och därifrån tog vi tåg hem från Motala, och nu är vi äntligen hemma!
Veckan är full med jobb med EN ledig dag på torsdag och är det inte sol då så  gråter jag! Det ska bli MIN dag=)
Jag lägger upp en rad bilder här nedan eftersom de senasteteknikundret, våran systemkamera använts flitigt!
Bilden på mig vid frukostbordet, nyvaken utan smink va så fin så jag var tvungen att bjuda på den, enjoy!

Restlesssss

Hej! Det är en 25 minuter kvar tills jag får väcka Björn från sin middagslur och jag har jättetråkigt. Jag vet iof inte vad vi skulle hitta på om han var vaken=) Hade jag inte hostat så förbenat hade jag gett mig ut på en springtur, det är ett som är säkert. Imorgon är det lite jobbdags igen efter 4 dagars ledighet, smygstartar och avslutar jobbveckan imorgon med ett lagom pass på 4-8:P Sen på fredag bär det av hem mot Jönköping för konsert och sjung i kyrkan.
Idag var det även intervju med Nina i J-Nytt med lite reklam för vårt gäng nu på lördag, jag längtar riktigt, kommer bli så bra!
Och på tal om detta så blev jag idag uppringd av arrangörerna för Country i Drottningstorp, ett litet ställe utanför Habo som anordnar ett countrykalas varje år på midsommardagen. Dom hade sett oss i tidningen och hört i radion och undrade om vi var intresserade att komma och spela på årets kalas. Så på lördag har vi en talangscout i publiken som ska avgöra om vi platsar:P Det vore seriöst riktigt kul om alla kunde, är alltid så tråkigt att dra ihop ett sådant här gäng och sen bara få genomföra en spelning. Så vi hoppas att inte alltför många av oss redan är uppbokade på midsommardagen, för i så fall står vi på scen i Drottningstorp!
Hmm mer....jag har gjort absolut ingenting måndag tisdag och idag, känns jättebra.....diskat och solat och diskat lite till typ.
Jo, så har vi faktiskt bokat kyrka och festplace också för nästa års happy händelse, mitt och Björnens bröllop.
18 juni 2011 blir datumet i Sandhems kyrka, vi är extremt nöjda med det valet=)
Nää men jag fortsätter väl surfa runt efter inspiration till country-outfit inför lördag. Någon som har en hatt?
Alltså, nu på lördag 19 juni klockan 19.00 i Folkets Bio, Tändsticksområdet.
50:- i dörren. Hjärtligt välkomna!!!

På G


Då blev det ett sånt där jätteglapp mellan inläggen igen!
Senast ja skrev så skulle vi hem till Jönköping för att repa country, detta var alltså förra helgen. Sagda rep gick skitbra kan rapporteras och den här konserten kommer bli såå bra! Jag fortsätter med reklamen.

Alltså, svängig blandad countryrepertoar med dragspel, banjo och munspel på Folkets Bio på Tändsticksområdet i Jönköping 19/6 klockan 7. Biljetter köpes i dörren 50 :- KOM!!


I söndags åkte vi sen tillbaka till Öret, i bil med Emmy som sällskap som sedan har förgyllt veckan här ända tills idag när hon åkte hem. Jag har jobbat en del men idag var jag helledig så vi fick en dag på stan ihop i solen=)
Idag plockade jag ut läksmycket ur näsan, efter ett bra tags kämpade, jädrans vad den satt!

Imorgon är det redan fredag, veckorna går så otroligt fort! Jag jobbar 3-8 imorgon och ska jobba min första lördag i övermorgon. Det känns fortfarande väldigt bra och alla är så himla trevliga. Dessutom verkar det som att jag fortfarande inte träffat alla som jobbar där. Hur många kan dom va? =)

Björn och jag har så smått börjat ta tag i bröllopsplanerna och imorgon ringer jag kyrka och festlokal och rekar! Känns roligt att få sätta igång=) Och det är ju lika bra. Alltid lättare att boka av än att komma på saker i efterhand!

Annars så har jag fortfarande ont i halsen och tänker tvinga bort det med te i litervis! En himla tur att konserten inte är denna helgen! Föresten på tal om konserten igen. Modern countryklädsel...vad är det? Förslag?

Oh vilken härlig dag..

...ska vi repa om några timmar!
Idag är jag ledig och solen skiner himlen är blå. Jag har precis kommit in från någon timmes segande i parken utanför. Jag har äntligen börjat läsa Snabba Cash, och ja gillar den. Det får bli filmen sen då, om jag inte måste vänta på Björn som säger att han också måste läsa den innan.... Tveksamt säger jag, då får vi vänta till nästa år i den takten han läser=)
Jag har nu börjat sommarjobba, jobbade första dagen i tisdags, nervöst som tusan men det gick bra. Sen skulle ja vart ledig igår men blev inringd. Gårdagen gick ännu bättre än i tisdags så jag hoppas ja kan hålla trenden! Det är så sjukt trevligt folk, det underlättar ju en hel del. Jag blev tillfrågad om att jobba idag också men idag är det repa som gäller. På lördag ska vi spela med våran lilla konstellation från musikhögskolan på sjuksyrrornas examen på universitetet, sen går färden mot Jönköping för på söndag är det countryrep som gäller inför konserten 19 juni. Folkets Bio 19.00 Gratis! Välkomna! Vi ska även hinna med en sväng till Åkers kyrka utanför Skillingaryd, för tillfället en potentiell bröllopskyrka! =)
Imorgon är det heldag på jobbet, till halv 9!
Bilder på förmiddagen:
Björn gillar inte sol.......å honom ska ja gifta mig med!!?

RSS 2.0