Trött på snön och snor

Jag mår inge bra, alls. Förkylning. Asså ja är fasen hellre riktigt magsjuk 2 dagar än går såhär en vecka. Och till på köpet är det ytterst lite kvar i nässprayet och halstabletterna är slut. Vi får se om jag överlever natten...
Ikväll ställer vi klockan på halv 9 så vi är först på telefonen till Ivarssons Fastigheter imorrn morgon. Det lutar nog åt att vi tar lägenheten. Mamma jag glömde fråga om kort. Men i morgon som sagt ringer Björn fastighetsbolaget och kollar lite info om den här bökiga dyra överlåtelsen som vi i värsta fall får svälja. Sen efter det sa vi också att det vore gött att åka dit och ta en titt till och i så fall kanske ta lite kort då innan vi bestämmer oss definitivt, även om det antagligen blir klart innan veckan är slut. Både ja och Björn vill verkligen ha den. Men nu ska ja försöka glömma de tills i morgon då vi vet mer. Sånt här är alltid så ångestfyllt varje gång, även om det är något positivt som står i centrum så känns det alltid lika läskigt med en ny förändring.
I övrigt har jag varit duktig och läst ALLT ja skulle ha läst till i morgon och dessutom suttit i telefon med mamma 40 minuter om åtgärdsprogram i förskolan, även det läxa att ha koll på till seminarium i morgon. Sen blir det raka spåret till Apoteket, måste skriva kom ihåg-lapp!
Jo, jag har målat en egen planlösning av lägenheten i paint, den ser ut så här:

Val & kval

Yes nu händer det grejer.
Igårkväll ringde en brud till Björns mobil. Det gällde våran annons på blocket, dom var ett par som skulle flytta till bostadsrätt och undrade om vi var intresserade av deras fräscha 80 kvm lägenhet på väster, alltså fortfarande på "våran" sida stan men betydligt närmare stan. Vi bestämde dejt till idag vid 2 och idag vid kvart i 2 åkte vi bort. Den var sååå fin! 3 stora rum där vardagsrummet hade en liten (visserligen inte fungerande) öppen spis/eldpryl, två ingångar till lägenheten med ett jätteutrymme som funderar som hall, två toaletter, 3 balkonger, ett fyrkantigt RIKTIGT fräscht kök som vi var på jakt efter, golv i lagom charmigt knarrande trä och tapeter i samtliga rum är ok utom kanske i vardagsrummet som dom sa nästan säkert var helt ok med hyresvärden att man målade om. Hyran ligger på cirka 5900 vilket betyder i runda slängar 3000 var i månaden vilket är en tusing upp från våran nuvarande hyra. Det känns helt ok för båda två, särskilt med tanke på antalet ensamboende studenter som betalar 4000 för sina 33 kvadrat.
Okej, vi har alltså hittat en kanonlägenhet, vad är då problemet?
Jo!
Paret som bor där nu har sitt nästa boende klart och vill att överlåtelsen sker månadskiftet februari/mars vilken betyder att vi som har 2 månaders uppsägning hos Öbo får en månads dubbelhyra. Nya hyran= 5900 + Öbo hyra=4000 = typ 10,000 den månaden....................
jaa så att där är vi nu då.
God natt!

Ååhhhhh

Åååååhhh ja e så dåååålig! Igår bestämde jag mig för att träningsuppehållet fick vara slut så jag packade väskan klar innanför dörren här och räknade och kollade bussar så att jag skulle hinna till skolan till 2. Klockan 11 skulle jag gett mig av härifrån.......Nu är den 11.18 och det är för sent!! Jag är sämst....
Nu ska jag istället straffläsa kurslitteratur tills bussen till skolan går för date med förseminariegruppen och sen rep med coverbandet. Undra vad vi skulle spela idag?:P
Nä straffläsning va de ja....

Ny vecka

God morgon!
Jag dricker juice och äter prickig korvmacka och Malou recenserar den där filmen med Alec Baldwin, Meryl Streep och Steve Martin som går på reklam på tv. De är fantastiskt hur man bara behöver se en reklam för en säkert 2 timmar lång film och veta precis hur många stickor den hade fått av mig.... Meryl har blivit en sån himla tant!
Har fortfarande inte fått några pengar, varesig från Systemet eller från CSN. Har jag inte sett något imorgon tänker jag ringa samtal!
Hur som helst klarade jag helgen med 220 kr på kontot= bedrift! Jag ska inte berätta riktigt huuuur kul och lyckad lördagen var men den var väldigt lyckad tyckte jag och hoppas tjejerna tyckte likadant! Det var jättemysigt å ha er här!
Den här veckan ser hyfsat lugn ut, dagen kommer gå åt till att läsa ut min litteratur till förseminariegruppen imorgon eftermiddag och sen hävde ja ur mig att ja skulle baka något och ta med mig, så det får ja väl göra idag!
Först ska Björn försvinna härifrån sen kan ja sätta igång, städa lite, duscha lite, baka lite och sen läsa resten.
Ska bara köra en bloggrunda och uppdatera mig lite innan jag gör slag i saken:P

Freeeday!


Yes det är fredag och vi är i halvlek i handbollen Sverige-Tyskland och även fast resan garanterat tar slut för oss ikväll är det en fantastiskt rolig och taggad match! Om dom kunde spelat såhär de två tidigare matcherna...
Björn gör risotto med fläskfilé i köket och jag har slappar efter städning. Klockan 11 ska ja guida Sofie och Lovisa från stationen i Örebro hit, mysigt!! Det tog för övrigt ett bra tag att komma igång med städningen när ja kom hem. Björn har ju startar ett slags samlarbeteende när det gäller instrument och bas är det senaste tillskottet och GUD va kul det är, ja ska bli duglig på bas har ja bestämt!

Jo, för släkt som undrar så var vi ju och tittade på en lägenhet igår som vi blivit erbjudna att ta över. Den va inte nåt för oss tyvärr. Fin men alldelles för lik våran egen i storlek och fräschhet och vi vill ju snäppet upp! Vi letar vidare!

Nu har andra halvan börjat.....

Wednesday


Hej!
Idag sov jag inte liiiika länge som igår då jag klev ur sängen 10 i 12 och hade dåligt samvete hela dagen.
Fick ändå lite frisk luft igår när vi premiärrepade på musikhögskolan med coverbandet. Fick testa nya micken och är jättenöjd, lät jättebra eller var det för att ja sjöng i den=)
Såg på handbollen hos Cilla och Richard medan Björn repade med band 2 och det var ju ingen rolig tittning....

Vädret utanför är skit x 10 typ så planen var att inte gå utanför dörren idag. Ev kommer det inte gå att hålla det löftet eftersom det kräver att jag övertalar Björn att gå å posta min studieförsäkran till CSN så jag får pengar och ja vet inte riktigt om det går. Men det är ju å andra sidan många timmar kvar till tömning...

Vi la ju upp en par-söker-ny-lägenhets-annons på Blocket för några dagar sen. Den fick vi vårat första svar på igår. Ett par på Norr som letade efter några som kunde ta över deras 3a på 73 så den åker vi ev och tar en titt på. Man fååår ju inte bli alltför exhalterad såhär i början, första nappet å så men ja kan inte hjälpa det. Jag är så inne på att flytta nu, samtidigt som det så klart måste vara ett vettigt ställe flyttlasset går till. Denna var det inflytt på 1 april så det är ju i alla fall ett realistiskt datum. Vi får se va vi tycker!

Idag ska jag vänta på Björn tills han kommer hem med mjölk så jag kan äta frukost, plugga klart så ja slipper imorrn och sen ska ja passa in konståkningen på tv!! Äntligen! =)


He´s back!

Redan tisdag!


God morgon!
Ja nästan i alla fall, jag sov till kvart i 12, det var väl imponderande! Och en aning jobbigt, det är så surt när dagen försvinner. I alla fall är det redan tisdag vilket betyder att det var måndag igår, vilket i sin tur betyder att jag började skolan igår. Hur kändes då det? Jo för det kändes bra! Specialpedagogik A började med introduktionsföreläsning med lite historia och övergripande info, fortsatte i en spelfilm med Ed Harris och Cuba Gooding Jr om förståndshanikapp och utanförskap. Sen var det gruppindelning och jag är väldigt nöjd med gruppen. Ser ut att kunna bli en del bra diskussioner. Så nu är jag ledig till fredag, eller jag behöver inte dyka  upp i skolan i alla fall förens fredag. Självstudier som gäller och jag är med från start för en gångs skull =)

Igår drack vi öl (igen!) fast hemma hos Malin, igen mycket trevligt. Det är tråkigt att sista bussen går när den går :/ Björn var hemma och kurerade sig men gick till skolan idag. Han är extremt dålig på att va sjuk upptäckte vi. Han fattar inte det där med att ligga nerbäddad framför tv:n och bara tycka synd om sig själv. Sjukdom bortslösad på honom alltså!

Nu blir det pommes och nåt? till lunch och sen halv 6 ska vi repa på musikhögskolan och ja får prova nya mikrofonen, tjoohoo!

Lyckad lördag, Slapp söndag

God morgon god morgon!
Emmy vill inte prata med mig på msn (jag vet att datorn är ockuperad) så jag kör ett inlägg här istället. Igår vad MYCKET roligt! Julia och jag var hos Malin på förfest för att sedan gå över gången till Malins grannhus för en kortis på ny förfest innan vi traskade mot kåren! Allt blev precis som det skulle bli och det behövdes kan jag säga efter mitt utfall och opeppande igårkväll! So thank you!

Idag mår jag helt ok, efter två tabletter och massa vatten igår innan jag gick å la mig. Istället hinner jag bara sätta mig i soffan med frukostteet innan Björn ligger och kräks på toa. Tro nu inte att han är så bakfull så han spyr, för så är det verkligen inte! Han hade solokväll hemma igår, nää jag misstänker vinterkräksjukan, har för mig att den "går" nu? Så han ligger nerbäddad i soffan med kudde och täcke framför en fantastiskt blodig och dålig actionfilm. Jag ska försöka mig på att hämta den där boken-på-macken-som-ligger-för-långt-bort, och samtidigt få lite frisk luft.
Det blir en lugnt dag efter en lyckad gårkväll!
Tummen upp!


Skit e det


Bussen mot utgången går om dryga timmen och jag har inte vart såhär opepp på länge...fantastiskt!
Har inte hämtat min bok, har inte gått ut och gått och vi har inte varit vid återvinningsstationen, förbannade skit.
Har suttit och försökt komma på grejer jag kan köra på musikhögskolesökningen men det visar sig att jag inte kan någonting så ja borde nog inte ens söka. Underförstått är jag skittjurig och sur nu ja. Pangkväll blir det här.....

Hata Habib? Rahib?-inlägget.


Idag är det lördag och ikväll blir det premiärkväll på kåren, för mig i alla fall. Premiärkväll på kåren startade redan igår men en kväll får räcka! Kommer ju tjejer hit nästa helg för fortsatt partaj=)
Let´s Dance står på i bakgrunden och jag tror jag kräks bara jag hör Rahibs namn, tänker i protest aldrig lära mig vad han heter! Han toppar otvivelaktigt hatlistan denna vecka och alla veckor tills han försvinner ur media, han kan ju ingenting, ingenting alls! Pojkvaskern har ingen talang what so ever. Han kunde inte sjunga, han kan inte dansa och han kan inte prata! Varför är han i tv:n över huvud taget?

Idag borde lite saker blli gjorda, bland annat hämta en kursbok på macken som ligger alldelles för långt bort, sen borde vi ta en rejäl tur till återvinningstationen, inte särskilt kul det heller! Sen är det väl dags att börja välja kläder för ikväll, har ju lite rykte om mig att hinna med lite byten innan det är dags så det är väl lika bra att leva upp till ryktet, börja i god tid och bli nöjd=)

Have a nice one!

Så att.....


Jag ska snart sova här, eller jag ska gå på toa innan men sen ska ja sova här. Kom hem från stan för en stund sen Björn och jag efter några öl med Malin, Hjalmar, Erik och Sandra. Mycket trevligt, mer mer mer sånt=) Dom firade en avklarad hemtenta och jag....sympatifirade!  Dagen i övrigt har inte varit för produktiv kan jag inte säga.
Sov för länge, åt för sen frukost/lunch, tittade på tv. Sen! satte ja i och för sig igång att städa garderoben lite och rensade bland sängkläder och handdukar, lite duktigt ändå. Sen tog ja posebilder i digitalkameran, resulterade i ny profilbild här i bloggen, och sen just som jag börjar fundera i banorna att baka bröd, kom förslaget om öl. Fantastiskt!

I gårkväll låg det en lägenhet ledig hos Melins fastigheter som vi ringde på imorse, då var den borta......
I övrigt fick vi två förslag på lägenheter från Öbo IDAG som båda två hade sista anmälningsdag IGÅR?! Logiskt jag vet, man blir inte ett dugg frustrerad!


Natti!

Still doin´ nothing=)

Hej!!
Idag trodde jag att jag var tvungen att åka till skolan på registerings och introduktionsmöte. Men se det sket ja i och antog att det gäller ju bara studentern som är nya vid Örebro Uni. Dessutom är jag redan registrerad till min kurs so why bother=) Åt pannkakor i godan ro med Björnen istället innan vi åkte mot stan, eller ja mot stan han vidare till skolan för att försöka producera ljuv musik! Mötte upp Malin på stan, som planerat och brände pengar ja inte har...som planerat... Men jag tycker faktiskt inte det blev sååå mycket onödigt. Köpte en necessär och en musmatta som ja verkligen behövde INTE! Men dom va för fina för å gå förbi. I övrigt, badrumsgrejer, kollegieblock och pennor.

Hämtade även upp en bok till kursen som ja letade upp på Stadsbibblans hemsida igårkväll som jag sedan ringde och ställde undan. Fantastiskt va man kan göra! Elevers olikheter och specialpedagogisk kunskap. Så nu tycker jag ja ligger rätt bra till litteraturmässigt inför starten på tisdag!

Nu åkte Björn till Filadelfiakyrkan och jag ska fortsätta göra ingenting!

Måndag! fredag!? söndag??


Kommer inte alls ihåg vad jag skrev om senast och orkar inte kolla heller, tycker dagarna går ihop när man inte har något att passa! Har vart helg sen jul nu tycker jag=) anyways, senaste uppdatering innehöll antaglige mitt missöde med 3? SOM för övrigt kommer fortsätta imorgon eftersom dom tagit bort mitt "Mitt 3"konto på hemsidan men fortfarande kräver att jag betalar fakturor som ligger där, ja de blir ju lätt då!?

Sitter och chillar till en livekonsert med Muse jag hittade på Mtv, fantastiskt! Cilla och Richard har varit här ikväll på spelkväll, Galenpanna och Alfapet har avverkats, kanontrevligt. Och nu är disken avklarad ikväll redan också, rätt så trevligt det också:P

Björn och jag var på stan en sväng igår för jag var i desperat behov av Kicks och det blev självklart en sväng in på Entré där de senaste bidragen till vardagsrummet inhandlades=) Lila är det nya, även om det inte är en såå stor del av inredningen än så ska jag jobba på det, var så säkra! Vi fick dessutom presentkort på denna fantastiska affär i julklapp! Imorgon är det måndag och Björn och jag ska barnvakta Saga och Lina på eftermiddgen, utöver det tänker jag boka en tvättid och ingenting mer. Eller jo, fortsätta bläddra på Adlibris efter böcker till nästa kurs. Jag börjar ju läsa 30 hp Specialpedagogik nu om någon vecka och det ska bli riktigt spännande! Har ju en resurs den här terminen också i form av en mamma som alltså jobbar med barn in need of specialpedagogik om vi säger så. Ska nog beställa lite böcker imorgon redan så det inte blir som första pedagogikterminen där man låg en bok back varje vecka. Den stressen kan man ju vara utan!
Språkvetenskaptentan ramlade in strax efter ordkunskapsresultatet men gick inte lika bra. VG i ordkunskapen, G i spåkvetenskapen så nöjd får man väl va, bara uppsatsen som ska va ett "pass" så är Eng B avklarad den med=)
Björn ligger i soffan bredvid och har nog somnat misstänker jag så nu blir det en förflyttning till sovrummet och de nya kliiga sängkläderna som vi borde tvättat en gång före användning:P well well.....

Nattinatt!

Il fait froid! Askallt!


Jag hade verkligen inte alls tänkt å gå ut idag men det är fredag och det fanns inte mycket roligt hemma alls:(
Björn sa: "du tar väl på dig tajts under jeansen nu, det är askallt" Jaja sååå kallt är det väl inte så ja inte klarar mig 5 minuter fram och tillbaka till Ica? EXAKT så kallt var det! Herregud! Halvvägs försvann känseln i benen och ögonfransarna frös ihop och Björns skägg var plötsligt vitt av frost! Haha. Vi hoppsade resten av vägen till Ica=)

Jag vill sååå gärna komma igång med träningen nu:( Men det går verkligen inte cykla bort till gymmet och vi har ingen bil, det får bli mina dagliga kvällspass på vardagsrumsgolvet som gäller några veckor till tydligen...

Idag har jag skickat iväg lite intresseanmälningar till lite fastighetsbolag så får vi se om det händer nåt på den fronten.

Björn gör fläskfilé i köket och sen blir det Morden i Midsomer=)

Snabbis!


Där klickade vattenkokarn så det här får gå snabbt=) Jag skickade precis in min B-uppsats för sista gången EVER! u är det bära eller brista på den, så skönt att ha den klar! Krånglade lite med referenslistan i slutet men nu har jag följt boken till punkt och pricka så nu har jag något att försvara mig med om hon skulle ha invändnigar:P

Idag har vi städat, rensat och möblerat om här hemma i lägenheten och sånt är ju alltid kul! Flyttat ut Björns byrå med kläder från köket:P in till musikrummet där resten av hans kläder huserar så det var ju bara logiskt. Tv:n fick så flytta in i den stora hyllan mot väggen i köket, är på det hela rätt nöjd även om vi letar lägenheter varje rastlös stund vi får:P Vi har ju lite storlekskrav så det lär väl dröja ett tag antar ja...

Nu, Te!


I´m going thru changes....


Hemma i Örebro igen! Tåget från Habo gick som det skulle, tåget från Falköping var 20 minuter sent, så det får väl ses som okej i dessa väderförhållanden. Det är jätteskönt att vara hemma och få börja plocka med sina egna grejer igen samtidigt som tankar på att flytta börjar poppa upp i huvet i tid och otid!! Vi pratade ju lite löst om att det blir nästa grej efter bröllopet, men varför då egentligen? Det är ju en evinnerlighet tills dess och dessutom kan man ju med fördel skriva önskelista till en lägenhet när man vet hur den ser ut :P Så vi ska nog lägga upp en sån där profil hos bostadsföreningarna och be dom hålla ögonen öppna!

Ikväll blev det tacos sen badkaret och till detta en flaska halvtorrt vitt som brukar rekommenderas varmt på jobbet, närmare bestämt Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Spätlese (art.nr 5042) Mormor, mamma, Anna, Emmy, Eline och ev annat folk som hittar hit, fantastiskt gott!!

I tisdags var jag med Eline och hälsade på och fikade hos Anita. Det var skönt, dels att hinna ses överhuvudtaget och dels att ses så avslappnat och prata om allt och inget trots det som hänt. Det är svårt att förklara egentligen men hur man än vänder på det så är ju alltid Emmeli med i bakgrunden menar jag, och det är skönt att hon inte försvinner. För mig personligen så kommer just tårarna när jag öppnar munnen, eller hör Anita, Dan eller Eline eller någon annan nära vän prata, men det måste det ju få göra. Och jag är glad att jag kan gråta då, gråta och komma ihåg och se henne framför mig. Det var faktiskt det jag var mest rädd för precis när det hade hänt och det är det jag är mest rädd för fortfarande tror ja, att glömma bort henne, hur hon såg ut och alla speciella egenskaper man nu har bevarade som minnen. Dom minnen kan ju vi dela och det tröstar ju, lite grann ialla fall... Saknar dig!


Music = life


Okej, precis bevittnat 2 timmar musikalisk genialitet i SVT2!

Lyckades tajma in repriseringen av Rock´n´roll Hall of Fames 25års jubileum, och som det jublades! Stevie Wonder, Simon & Garfunkel, BB King, Bonnie Raitt, Bruce, Billy Joel, Sting, Crosby Stills and Nash, U2 bland andra. Det var en enda stor musikalisk urladdning, man bara sitter och ler åt härligheten, eventuellt torkar lite tårar när Art Garfunkels röst håller samma klass som när det begav sig. Jag förlåter nästan alla körledare jag någonsin haft som tyckt att Bridge over troubled water är en bra idé.... Även om jag vidhåller att den INTE FÅR sjungas av någon annan!
Lyckling suck =)

Rolig överraskning väntade när jag kom från jobbet. Tydligen har inte mitt abonnemang hos 3 blivit uppsagt trots att jag fått detta bekräftat för mig av 3personal. Så hemma väntade inkassokrav + 3 obetalda försenade fakturor + att jag i 3 månader framöver kommer behöva betala dubbel räkning dels till 3 dels till Tele2 där jag huserar nu. Fantastiskt att det inte går att ha med 3 att göra utan att att går åt f*nders! Jag undrar hur det känns att arbeta hos 3, med det rykte dom skaffar sig. Stolta över att krama folk på pengar hoppas jag, annars är det ju ingen mening med det.

Nu blev klockan mycket och jag släcker lampan, godnatten godnatt!

Stop! Rewind!


Jag har sällan sovit så dåligt som inatt. Kom i säng för att stänga ögonen vid 12 och tyckte jag var duktig och att det här nog ska bli en natt full med bra sömn. INTE. Ligger och försöker till kvart över 1, går upp och kissar. Försöker en stund till och tror jag somnar oroligt för att vid 4 vakna klarvaken igen och gå och kissa igen. Går och lägger mig och vaknar igen vid 6 av att mamma går upp för jobbning. Ligger kvar och slumrar till kvart över 7 då Eddie (hunden) börjar ge ifrån sig de konstigaste lätena ja någonsin hört från en hund. Tyst! röt jag och önskade att pappa skulle komma hem. Vaknade igen vid 9. Sådär ja!

Det är en mindre snöstorm utanför fönstret och om cirka halvtimmen kommer Eline förbi, vi ska till Anita och fika och sen börjar ja jobba vid 1. Sista dagen idag, känns skönt:P Och imorgon lunch bär det som sagt av hem till Örebro, och jag längtar.

Och! såg precis att ja fått mail från betygsregistreringen. Ordkunskapstentan = VG! HUR gick detta till?
Nu hoppas vi på Språkvetensken så är kursen klar sen!


~~So long~~

Ett riktigt nyårslöfte nu då!


Nuuuu var det ett tag sen jag gjorde något riktigt fysiskt aktivt och det börjar kännas:...inte bra!!
Bokade biljett hem till Öret idag, onsdag 12.15 tror jag det var. Ska bli riktigt skönt å komma hem till sitt igen, och DÅ! Då sätter vi igång igen! Förra året var kvartetten i princip klar för Tjejmilen i Stockholm när Björns mamma gick och satte en kniv i foten och det hela rann ut i sanden. I år blir det av, and that´s that!

Inte mycket drickasugna individer på jobbet idag, skönt tänkte jag först tills jag började somna mellan de kunder som ändå ramlade in lite nu och då. Helt klart bättre med mycket folk så man har å göra. Så välkommen till Systemet i Habo! :P

Sitter och läser Natacha Peyre och Kissies bloggar, varför gör jag det?! Jag förstår inte vad i mig det är som gör att jag läser!! Kanske för att stärka självförtroendet? "Guud vad vettig och "riktig" JAG är" dyker upp när jag suttit en stund. Lite confidenceboost såhär på måndakvällen=)

Natti natt!


Winder Wonderland


Ska precis hoppa i duschen men tänkte jag skulle dela med mig av lite hardcore winterpics! Jag åkte upp med mamma och pappa till sommarstugan i Vitared och gick en utomordentligt kall promenad i skogen där och fick ner lite vintriga bilder. Sådär kvalle på deras digitalkamera men man ser snön om man säger så :P
Enjoy!












Bonne nuit


Okej igen, fick efter många om och men tag i Björn som var hos grannarna på näset, för de kan man väl svara i telefon, jag blev rädd. Han följde som väntat inte med in till stan i alla fall utan det blev en soloprestation i Hondan. MYCKET rolig kväll, jag märker hur mycket jag saknar riktigt tjejsällskap:P
Lugnade också ner mig ännu ett snäpp när jag för några timmar sen emottog ett sms från Emmy med förfrågan om umgänge imorgon. Så hon lever hon också och hade inte glömt mig, hade nog bara fastnat in the claws of love!

Så..mitt enda just nu befintliga issue handlar om NÄR och möjligen även OM jag kommer få chans att inkassera min Habokebab från 95an innan avfärd mot Örebro. Den var planerad till ikväll men fick flytta på sig för kycklingwook. Och imorgon ser det ut som det blir käk i stan med Emmy (Honey). Hmm...

Igår kväll/natt låg jag och såg Morden i Midsomer till klockan 10 över 3 på SVT Play och nu slog det mig att nästa avsnitt inte gått än, så va ska ja titta på ikväll I wonder?

Har man en telefon svarar man i den!


O-kej! Björn svarar varken i sin mobil eller på hemtelefonen, ingen svarar i hemtelefonen alls! Då blir jag både lite tjurig och lite nervös....
Vi skulle in till stan ikväll till Annie men nu får jag åka själv verkar det som? Var är folk? Var är Emmy? Emmy vad gör du, varför är du inte på msn eller facebook eller skickar sms?


Varför handla på rea?



När det finns så mycket fint till ordinarie:P Kom precis hem från A6 med mamma och Eline, tack för trevligt sällskap=) Fyndade två likadana oversize klänningar på H&M i smickrande stl 42, min första bh på H&M! eventuellt har dom äntligen fattat att det finns folk i världen med bröst...Utöver det en sketacool ring och ett par örhängen från Pearls for Girls, hudkräm och ett väldigt rosa nagellack. Va nog tur att vi kom iväg när vi gjorde, köerna upp till A6 nu var INTE roliga!
Det var så himla fint och vackert väder i stan med snön som låg och solen som sken så jag bestämde mig för en tur på längdskidorna. Hemma i Habo var det dock en annan väderhistoria....:P Vi får se imorgon hur det ser ut helt enkelt.

Jag fövånas över hur mycket fotboll min pappa kan se på en dag!



Nyårslöfte..kind of...


Nu har jag suttit och beklagat mig för Malin om min ångest inför 2010. Nytt år känns väl helst okej, bara ja kunde hoppa över just detta som kommer nu... Igår skickade jag in min ansökan till musikhögskolan inför hösten 2010 med allt vad det innebär i prov nu i februari/mars. Jag sökte ju förra året också och kom inte in tack vare en otroligt bristande kunskap i musikteori. Jag räknade alldeles för kallt med att komma in då och blev jättebesviken. Nu är det dags igen och jag kan inte sluta tänka självmord. Jag ska verkligen försöka men jag tror egentligen inte på det i längden. Antagningsbeskedet kommer i april vilket betyder att jag nu i vår kommer att fortsätta läsa kurser enligt programmet jag redan går. I mitt fall är det dags för specialiseringen, dvs mitt andra ämne. Eftersom jag inte vet hur nästa höst kommer se ut var jag tvungen att välja något ja kan "hoppa av" om ja kommer in på musik, som samtidigt är något ja kan fortsätta på om det inte blir musik. Det hela känns extremt deppigt och lite lagom omotiverat just nu såhär inför allt. Men mitt nyårslöfte om jag ska komponera ihop något låter väl ungefär så här:

Jag ska:

* plugga bitarna i musikteori jag så väl vet att jag behöver
* inte tänka så långt fram utan ta dagarna som dom kommer
* skärpa mig när det gäller pluggdiciplin över huvudtaget

Jag får helt enkelt försöka hitta ljuspunkterna som faktiskt finns där i form av vänner, faktumet att det faktiskt går bra i skolan och roligast av allt, så startar vi bröllopsplanerna på allvar iår=)

Imorgon åker jag till A6 en sväng och plockar bland det förmodligen utplockade reafynden:P

10.01.01


God morgon!
Eller inte riktigt, jag tror vi vaknade klockan 12 här.
Igår var en fantastiskt bra nyårsafton med käk och en bortglömd efterätt som jag fick ta med mig hem igen! Gärna för mig=) Så idag blir det alltså blueberry cheesecake och Ivanhoe på tv= perfekt!

Tänkte ja skulle försöka få upp en bild på mig själv och mitt nya hår här idag men enligt min bedömning ser ja aningen för risig ut just i detta ögonblick:P Var ju i stan i tisdagskväll efter jobbet och fick hjälp av snälla Sofisen med att göra det svarta håret brunt igen efter klantande av moi. Resulterade i en asskön brun/röd/koppar nyans som jag trivs som fisken i!




RSS 2.0