Söndag igen


Hej svejs, sitter här och tittar på en väldigt jämn handbollsmatch, närmare bestämt bronsmatch mellan Sverige och Spanien. Vi får verkligen se hur detta går, mycket skador...
I fredags jobbade jag och sen var det inte mycket kvar av den kvällen :P Igår morse va vi på Brogrens med Mållbergs och Andréarna och åt frukost, lika gott som vanligt. Himla kallt var det här igår, utomhus alltså. Idag vet jag inte eftersom jag inte varit utanför dörren =) I alla fall, efter frukosten igår gick vi ner en sväng på stan och Hindersmässan som är en stor marknad över hela centrum med knallar och grejer. Titta kan man ju :P Sen gick jag och Björn vidare ner till White Night och bokade tid inför nästa lördag när mor och syster kommer och jag ska prova klänningen en sista gång innan beslut!

Idag är det dags för träning igen, tränat 3 ggr redan den här veckan och nu får ja alltså in en fjärde gång ikväll! Det blir medelpass med fru Mållberg i sällskap. I mina nya träningskläder förresten! Vi tog en sväng till Ikea och Stadium igår ute vid Marieberg. Björn och Robin köpte squash?rack och jag inhandlade ett par nya träningsbyxor.
Jag har de senaste dagarna pratat väldigt mycket bröllopsidéer med kära tjejkompisar och mycket har klarnat, tack till er Malin och Malin och även syrran på ett hörn! Det är svårt att visualisera idéer utan feedback och det är skönt att någon står ut med mitt tjatande =)
Nej ja får vända min uppmärksamhet mot Sverige, Jonas Källman är för övrigt en äkta hjälte!! KOM IGEEEEN!!

Sunday morning

God morgon eller förmiddag! Idag är det söndag men det skulle lika gärna kunna vara måndag. Dagarna går lite in i varandra nu för tiden när jag jobbar så oregelbundet som jag gör. I förrgår ringde jag och fixade med min studieledighet, fick en blankett och också ord på att jag har gjort allt i rätt ordning. Studievägledarn jag pratade med rådde mig dock att ta kontakt med henne någon gång fram i vår för en liten pratstund om min framtid, och det kan ju inte skada med lite feedback.
Igår var det lördag och det var handboll och den vann Sverige! Det var ren glädje här hemma i vardagsrummet, vi hade Emma och Robin här på besök och efter handbollsfesten cyklade vi ner på stan och käkade på Karishma, som är en indisk matpärla här i Örebro, sen ramlade vi i säng och jag var typ mätt när jag vaknade i morse, så det blev en liten frukost till två avsnitt av Brothers&Sisters säsong 3 som jag fick i julklapp och som jag fått Björn omåttligt intresserad av och som jag numera inte får titta på själv utan honom! Lyckat :D
Dagen innehåller inte så mycket, fram till handbollen ikväll. Vi skulle gått och tränat men nu verkar jag ha smittat Björn med dunderförkylningen jag precis blivit frisk från så vi får väl se hur det blir med det.
Jag vet inte hur hur mycket jag har skrivit om bröllopsplaner på sistone. I måndags var jag i alla fall på White Night här i Örebro, tog med mig Malin som stöd och smakråd och provade så till slut de två klänningarna jag vart inne och tittat på en gång tidigare. Det är konstigt det där. Jag har sett totalt två klänningar, provat dom och någon av dom två kommer det att bli. Helrätt båda två, det spelar nästan ingen roll vilken det blir så jag ska ge mamma och syrran en chans att tycka också. Förhoppningsvis kommer dom till Örebro nästnästa helg. Då blir det tjejhelg, om inte pappa bestämmer sig för att följa med såklart! Men efter den helgen har jag förmodligen min bröllopsklänning!

En kortis!

'Tar ett snabbinlägg precis när handbollen startar! Kom igen nu Sverige, gärna en repris från i lördags!!
Björn är på Joybells och missar även denna matchen, sämst!
I alla fall, jag är härmed klar med skolan för i vår. Ska ju ha studieuppehåll i vår och förhoppningsvis kommit fram till vad ja ska fortsätta plugga till i höst. Känns just nu i skrivande stund fantastiskt skönt. Har lite tider på Systemet, kanske jag skrivit om tidigare, så det här kommer nog gå bra!
Dagens stora händelse: provat min första bröllopsklänning någonsin, eller 3 stycken för att vara exakt. Jag hade vart där en gång tidigare och bara tittat och särskilt på två klänningar. Båda dom provade jag idag och en av dom blir det, så enkelt är det. Damen i den affären kunde sina grejor, eller så var jag en väldigt förutsägbar brud:P Även om ja tycker båda klänningarna är rätt annolunda! Nu ska jag bara få okej från syrran och mamma, sen har jag nog hittat min dress :D

Imorgon är det tisdag och jag har inget jobb på agendan. Vet inte riktigt va jag ska ta för mig. Kommer antagligen känna av dagens träning rätt rejält så det passar iof nog bra med en vilodag. Sen jobbar jag onsdag torsdag fredag och lördag! Men ska få in en träning på onsdag förmiddag och förhoppningsvis på söndag.
Nu blir det handboll!



Nytt år, bra år

Då var det igen jättelänge sen ja skrev något här. Jag är inge bra på bloggande. Men grundsyftet är ju faktiskt att uppdatera släkt och vänner utanför Örebro om vad jag gör och vad som händer. Och eftersom vi varit på hemmaplan i Habo och Skillingaryd i julhelgen så känner jag att jag är lite ursäktad iom med det? :D
Jag har haft en kalasjul och gott nytt år med otippat mycket presenter med tanke på vad lite jag önskade mig.
Jag har jobbat en hel del i jul och nyår, både innan och i mellandagarna och det blev lite åkande och krånglande med bilar, men som det mesta löste sig allt och jag kom både ner och upp i alla omgångar.
Igår kom vi tillbaka till Örebro för att stanna om man så säger, och åkte direkt till Maxi för en påfyllnadshandling, det behövdes kan konstateras :P
Så idag började vi våra "nya" liv och intog friskis och svettis, det ska bli ordning till detta vårat bröllop är tanken. Resten av dagen har jag tagit ner julpyntet, städat lite och satte för en stund sedan igång med plugget jag har kvar, som jag inte tog tag i mellandagarna. Men prognosen ser bra ut tycker ja, baserat på vad jag producerat idag. Inte så blodigt trots allt. Yes så jag har alltså totalt dryga 2 veckor kvar med skolarbete och en avslutande praktikvecka sen är jag skolfri. Alldeles riktigt, jag ska ta studieuppehåll och jobba på mitt kära Systembolag o det känns jättebra. Jag har jobbtider så jag går runt och hoppas på ytterligare tider, utöver detta ska jag bo på friskis, lära mig laga nyttig mat och planera mitt bröllop. Som! vi för övrigt kommit en bit på nu :D Sköjj!

RSS 2.0