Countdown


Okej då har det varit sådär mycket jobb ett tag nu, säkert därför ja glömt av att uppdatera. Inge vidare kul att uppdatera om jobb i alla fall :P
Ligger i sängen och ska försöka sova för jag har nämligen redan sovit några timmar på dan idag. Det gör jag verkligen aldrig! Men just idag slog världens trötthet till så jag däckade härligt i den obäddade sängen efter jobbet :) skulle vart ledig idag men eftersom ja inte kunde stanna extra igår när det var sjukdom på jobbet erbjöd jag mig idag istället. Så igår gick jag upp 5 och idag 6, ev därför ja e så trött :P min kropp är sådär mottaglig för sådana här bristande rutiner. Imorgon kör jag iaf sista passet innan semester i dryga 14 dagar!! Ett litet skitpass en eftermiddag har jag mitt i men det gör verkligen ingenting!!! Nu är det Frankrike och bröllop på Smögen som gäller framåt.

Ikväll har vi haft mysig grillavslutning med hemgruppen hemma hos Marie vid svampen. Satt ute hela kvällen, jätteskönt! Det blev grillspett hemmagjord potatissallad å grönsallad :) Natti!


Foundation lagd

God afton!

Sist jag skrev låg jag i solen och idag har jag ägnat mig åt precis samma sak. Jobbade långa dagar torsdag, fredag och sen lördag och solen sken som aldrig förr.... Fantastiskt att kuta runt i obekväm skjorta, långbyxor och stålhätteskor och serva människor som pratar i mun på varandra. Folk kan vara så himla oförskämda mot varandra! Man fick bita sig i tungan vid tillfällen för att inte säga nåt otrevligt.
Men till slut blev det söndag och solen sken idag också :) 6 timmar har jag legat i gräsmattan haha! Man kan säga att jag grundat nu inför nästa helg :P The foundation is laid!

Veckan som kommer nu blir en riktigt glidig en! Ledig imorgon, jobb 6-10 på tisdag, ledig onsdag och kvällspass på torsdag SEN är det semester som gäller och nästa lördag lyfter vi mot Frankrike!

Imorgon är det träningsdags igen efter nästan en vecka. Segt när det blir så mycket jobb att man inte hinner, i alla fall när jag är van att hinna. Vet inte riktigt hur sommarschemat kommer se ut på Friskis så det kanske är det sista spin distans på ett bra tag.
I'll give it my all! :)

God natt!


Solnördar

God förmiddag!

Klockan är kvart över 10 och jag, desperat efter sol som jag är, har tagit filt, kudde och bok och lagt mig i parken bakom vårt lägenhetshus :) idag är det jobb 12-20.30 som gäller så jag behöver det här om ja ska klara alla timmar inomhus tills ikväll!

Igår var det också jobb, körde 9-16, jätteskönt och sen åkte jag på Uppdrag Barnvakt i Lundby och jagade efter Björns brorsbarn Saga Lina och Oliver och dessutom hade tjejerna kompis över så det var jag och 4 kids under 6 år :D jag var utan överdrift helt slut när jag kom hem!

Om en timme åker Björn hem till Småland för en liten spelning i Jönköping med lite gamla kompisar. Han har redan helg den fuskisen :/ det är väl tur att jag jobbar nu fram till lördag eftermiddag så ja inte dör av saknad, är annars ganska bra på det :P Får hoppas helgen bara rinner förbi för en gångsskull så har jag både älskling och lön sen :) Inför-Frankrike-listan börjar nämligen växa till sig! Satt på nätet igårkväll och hittade 3 klänningar på Lindex ja vill kolla in :D

Dagens latlunch: kycklingrulle!
Ha en bra dag


Överkokt

Ja idag blev det en hel del sol och jag har någon föreställning om att jag tål sol väldigt bra, kan va i den länge och behöver absolut ingen solkräm. Jag kanske får börja revidera den föreställningen tror jag... För plötsligt blir jag röd på ett sätt jag aldrig blivit förr :P Jag började skriva på inför-Frankrike-shoppinglistan igår och solkräm är härmed prioriterat!

Ikväll har jag Björn å Malin kört skivstångspin, Malin och jag efter spin distans 75 min igår så hejja oss! Var hemma vid 9 och hann precis lagom till semifinal 1 av Eurovision. 18 bidrag, 10 gick vidare så någon jättebedrift var det kanske inte men jag tippade i alla fall 8 rätt av 10 så Europa har bra smak i år :) På torsdag är det våran tur och är det någon som är självskriven förutom "the big five" så är det väl vi! Men jag är sjukt kluven mellan mitt älskade Cypern vars bidrag jag är helt lyrisk över!

Imorgon ska jag jobba ett så ovanligt arbetspass som 9-16, ett helt vanligt arbetspass för många men sällsynt på bolaget :P

Natti!


Lycklig i själen

Hej!

Och då undrar ni vad som gör mig så lycklig i själen och då kan jag berätta att det är en så naturlig sak som vädret! Jag blir så glad och lätt i sinnet av denna värme och denna sol :D
Precis ALLT blir så mycket lättare!

Imorse jobbade jag ett sjukt chill pass på jobbet från 8-12 och sen moppade jag hem till gräsmattan på baksidan och bättrade på brännan. Har en vision där baksidan så småningom ska komma ifatt framsidan som tjuvstartade på balkongen för några veckor sen. Detta och inget annat fortsätter jag med imorgon då jag är ledig! Och tur är väl DET för här ligger jag utslagen i soffan och bara känner hur träningsvärken intar varenda muskel från bröstkorgen och neråt. Ikväll spanns det 75 min distans och jag var nog tröttare än någonsin. Man lär sig för varje gång hur man ska lägga upp det hela för att orka maxa på slutet, det blir tyngre och tyngre och jag är nöjdare och nöjdare efteråt :) Hoppas på snabb återhämtning inför skivstångspin imorrnkväll :P


Lyckad möhippehelg!

God kväll.

Jag är åter i Örebro och väntar på att ett kvällsmatsägg ska koka färdigt. Åkte från Habo redan 12 imorse, rätt skönt att inte vara hemma i Örebro för sent. Plus att det inte precis var någon hemma i Habo som brydde sig ifall jag åkte :P Mamma och pappa var i sommarstugan så dom har jag inte sett röken av.
Men helgen nu då:
Fredagen är avhandlad så jag dyker på lördagen och den diverse hemliga aktiviteten, nämligen möhippan för framtida fru Caroline Salsborn/Staberg, vi får se vad det blir.
Svensexan gick parallellt så vi kidnappade båda två samtidigt från Bageriet (heter det så) ett hyfsat nytt fik i centrum vid Munksjön. Både brud och gum gjorde klart senare under kvällen att dom blivit totalt tagna på sängen så good work till oss iblandade. Dagen rullade på med lite bortgörning på stan i en fantastisk härlig ful sjuksyrreoutfit som såg ut att vara inhandlad på närmasta BR. Och sen åkte vi bilarna ut mot Mullsjö och åt en mysig lunch och brottades i sumodräkter = riktigt jobbigt. Bruden kämpade tappert men något resultatlöst :P
Vi avslutade det hela med att sammanstråla med svensexan i Huskvarnahos gummens syster med familj där det blev hamburgekalas! Skitbra dag och både brud och gum såg nöjda ut vid slutet av kvällen. Nu längtar vi till bröllopet på Smögen den 16 juni :D
Bruden spelar tvärflöjt med härliga lågstadievibbar och brudgummen, här på festen, dricker öl.
Vidare till dagens historia hör att jag igårkväll/natt vid 12-halv 1 ungefär poppade in till min kvällspigga mormor och morfar på en kvällsvisit så jag gick till slut och lade mig halv 2 och ställde då för säkerhetsskull dubbla alarm för att inte försova mig till kvalitetstid med farmor och Ok Gränsens tipspromenad 9.50.
När vaknar jag? Jo, 9.43...... Jätteroligt. Tur att det var skogspromenad och inget annat för så särskilt vacker eller vaken över huvudtaget kan jag inte varit där i spåret. Och ingen bingo blev det heller :P
I eftermiddag sen hemkomst till Örebro har jag bara pussat på min man och faktiskt gått en nästan två timmar lång pw/springtur med nämnda man. Så otroligt skönt väder, varmt och soligt och det ser ut att hålla i sig, så parken på baksidan here I come!

Fredagkväll i Jönköping!

Hej!

Jag befinner mig i härliga Jönköping närmare bestämt gräshagen hos Sofie! Men vägen hit var inte helt problemfri kan ja säga! Eller grejen var att jag jobbade imorse 7-12 och skulle därefter ta tåg som gick 13.10. Jag moppade till jobbet och tänkte inte på att kolla bensinmätaren.... De fanns nog inte en milliliter bensin kvar för en så död moped har jag aldrig sett :) Satte av i galopp mot busshållplatsen och hade inte en aning om när nästa buss skulle gå. Det kom en till slut och jag hann hem och slänga ihop det sista av packningen och fick ta cykeln till stationen = Pers!

I alla fall, ikväll är det mysfredag i Jönköping :) vi dricker rose och har snaxat räkor, kex och ost i långa banor! Ska sova här inatt eftersom ja ska va här i stan hyfsat tidigt imorrn för....diverse hemlig aktivitet! Vi tar det imorgon :) nu ska vi se vem som åker ur Lets Dance!

Gonatt :)


Hockeykväll

2-1 till Tjeckien just nu och jag tror verkligen inte vi vinner detta. Iof tror jag aldrig på Sverige i sådana här situationer, vi pallar aldrig trycket!

Har precis målat på ett extremt röd/rosa nagellack eftersom jag ÄNTLIGEN fått tillräckligt långa naglar som ja kan måla på. Intressant va :P Imorse var jag på spinning, gick smärtfritt. Cyklade sen hem i ösregn, till duschen så det gjorde inte så mycket. Sen tog Malin å ja en sväng på stan, det blev lunch OCH fika på Java. Tänkte på det idag att man fikafikar väldigt sällan numera, det är alltid sallad eller mackafika, skittråkigt för fikafika är ju såå mycket godare :D

Fick hjälp med att färga håret sen här hemma, sån himla skillnad mellan ica-färg och färg man köper på salong! Det sitter längre, färgen håller bättre och glansen sitter i längre. Å verkligen inte dyrare heller så sluta köpa schwartzkopf på Ica!

Tillbaka till pisket i hockeyn :D
Gonatt sen!


Kristi himmelsfärdsledigt


God morgon!
Idag är det stängt och ledig från jobbet för det är kristi himmelsfärd. Det var en riktig fredagskänsla på jobbet igår som jag misstänkte. Naturligtvis passade kortterminalerna på att strula, i hela Sverige dessutom, så det var några kritiska timmar där det verkligen var kaos. Det gick tom ut i nyheterna och folk började ringa in och fråga om det gick betala med kort. Varför handlar man bara inte med kontanter kan man undra? :P
I alla fall så gick dagen fort, det blir ofta så när det händer oväntade saker.

Idag gick jag upp 10 i 8 och var en snäll fru och kokade pasta till Björns matlåda innan han moppade till skolan. På lördag är det RiskSmask på Conventum så han har typ bott på skolan sen i måndags. Det ska bli så himla skönt när det är över och jag får honom tillbaka...

Idag finns det inte så mycket planer än så länge! Om en en timme är det spinning på Friskis, en ledare jag aldrig vart på så jag hoppas hon är bra :P


I did it

God förmiddag!

Jag vaknade precis sådär seg och trött som jag inte skulle vakna. Men sen gick vi och la oss rätt sent också..
Anyhow så pallrade jag mig upp, knaprade 2 knäckemackor och cyklade till gymmet! Alltså planen var verkligen inget monsterpass, och det blev det sannerligen inte heller :P Men värmde upp på spincykeln och körde sen mage och armar och avslutade med 15 minuter intensiv cross. Så det var väl duktigt!

Nu ska jag strax åka till jobbet här, svårt med kundflödet idag. Hade jag haft heltidsjobb hade jag ju tagit fredagen ledig och därmed haft helg från och med imorgon. Och har folk gjort så så kommer det nog bli ganska mycket folk idag, verkar dessutom som att vädret ska skärpa till sig nu också. Så jag hoppas på mycket folk så klockan blir 7 snabbt och jag får åka hem till min sjuka nallebjörn =)


I otakt

Hej och godkväll från sängen, under nya födelsedagstäcket (tack farmor) :)
Idag har jag jobbat 9 timmar och var helt astrött när jag kom hem. Jag har sagt det förut men säger det igen att det är tur att man inte ska ha dom här arbetstiderna hela livet för de skulle ja aldrig klara. Okej när man bara har sig själv å ev en liten sambo å ta hänsyn till men med familj. Det blir liksom ingen vettig veckorytm när man jobbar 4 timmar morgon en dag, är ledig nästa och jobbar 11 timmar till kl 22 en tredje dag!

Igår kikade ja in på antagningen.se och såg att dom nu behandlar ansökningarna inför hösten. Jag har ju sökt program här i Örebro och är så sjukt glad och peppad. Det är ju bara fantastiskt segt att första beskedet inte kommer förrän i juli :/ well well...

Idag hann jag ingen träning och lika bra det kanske för jag kände VERKLIGEN av distansspinnet från igår! Men ambitionen är verkligen att komma iväg på ett styrkepass på gymmet imorrn förmiddag innan jobbet! Jag hoppas verkligen ja vaknar utvilad och inte sådär himla seg å trött som jag gör lite för ofta och som oftast resulterar i flera timmars ickeaktivitet i soffan....

Nämen då tar ja tag i det där med sömnen nu då. Godnatt :)


Cupcakes


Bakade en symfoni i choklad igår men brände andra plåten. Några stycken blev det i alla fall!


Shoeshine

Skor, inhandlade idag! Tänkte ja skulle lära mig förstå det där med djurmöstrat =)

Sol!

i en dag i alla fall... För imorgon tar regnmolnen åter över enligt prognosen. Men det är imorrn det. Jag har precis intagit balkongen här efter 3 trevliga timmar på stan med Malin. Shoppade ett par skor som ja tänkte få upp en bild på sen eftersom ja inte fattar hur man gör från telefonen :P och så har jag köpt en ny lite "tintad"ansiktskräm som jag förhoppningsvis kommer se brun och fräsch ut i(den kommer det ingen bild på) För nu har den delen av året börjat när jag lägger av med allt vad foundation och puder heter! Krämen räcker och ska man på kalas kan man kasta på lite solpuder för extra glamour!

Älskar för övrigt våran baksida, grönt var det här!


Hälg!

God kväll!
Så fick jag äntligen helg efter 7 timmar jobb idag! Malin är här och vi har avnjutit hämtmat från Karishma, seriöst Sveriges bästa indiska restaurang, på riktigt! Vi tittar hockeyn här, eller Björn tittar hockeyn å Malin och ja dricker vin och nördar med våra iphones :P jag börjar för övrigt låta som en gammal rökkärring såhär på kvällskvisten. Hoppas det är alkoholen och inte en nyuppstart av förkylningen ja trodde jag var av med :/

Nu blir det chokladpudding! Sån där man blandar med mjölk. Den gick ut 2010 enligt paketet. #leverfarligtatlövstagatan :D


Ryss-as!!

Ja det är alltså hockey igen, en match som började väldigt bra för svensk del....innan det precis gick käpprätt utför! Just nu 6-3 till Ryssland. Riktiga svin är dom, synd att dom spelar så bra hockey!

Idag har jag hunnit tvätta, träna ett pass skivstång och jobba 4 timmar och nu har vi herr och fru Mållberg här. Vi har precis avnjutit andra satsen hemmagjord glass, ikväll bytte vi jordgubben mot choklad, så sjuuuukt gott! Mycket goare än köpeglass.

Imorrn ska jag upp och jobba 8-15.30 innan jag får helg söndag och måndag. Är skönt å börja veckan med lite ledighet :P nu ska ja joina den deppiga skaran här i soffan....natti.


Och vädret tvärvände...


Hej och god afton!
Regnet öser ner och det har det gjort i princip hela dan sen jag gick upp kl 5 imorse. Skulle köra morgonpass 4 timmar till 10, det blev till 1. Imorgon skulle ja kört 16.00-20.30 men det blir 10-20.30...Men prognosen ser ju inte bättre ut inför morgondagen så det är lika bra att jobba resonerar jag!

På träningsfronten, var tanken idag att det skulle vara vilodag, men jag var lite pepp på aerobics ändå, så blev det inte! Istället fick jag med mig Lisa på jobbet och vi körde ett spinpass istället vid kvart i 7. Jag gnäller inte för jag tycker verkligen om känslan att va helt slut men det känns att jag tränat 4 dar i rad nu och spunnit 3 av dom! Gladde mig i alla fall åt att komma hem till en man som gjort köttfärspaj till kvällsmat men lägenheten var tom och jag blev skittjurig, är fortfarande skittjurig och hungrig men det fattar inte han, eller han vet inte att de beror på honom i alla fall =) Tänker att jag håller mig en stund till för det luktar mat från köket så snaaaart!

Nu börjar andra perioden av hockeyn så jag säger hej så länge!

Tack posten för den här tiden


Imorgon har mina två uppsägningsveckor på posten gått så nu är det bara bolaget till slutet av augusti när skolan börjar. Väldigt skönt om jag ska va ärligt, och det ska man ju :P Jag är ju verkligen inte jättebra på att gå upp på morgnarna! Men det har hjälpt upp ekonomin lite månaderna som varit så tack posten för den här tiden.

Inte jättemycket vettigt att skriva om idag, men kroppen orkade och energin fanns där för skivstångspin ikväll, var ju lite orolig igår! Ökade dessutom vikt på skivstångsdelen så det var ju en liten seger. Så imorgon borde det ju vara vilodag kanske, men det är ju inget kul så jag tror det blir lite aerobics framåt eftermiddagen, ska jag nog orka med även med lite träningsvärk! Imorgon skulle bli min fjärde dag av ledighet och jag börjar klättra lite på väggarna men så sms:ade min chef på bolaget och bad om lite hjälp på morgonpass imorgon så så blev det. Ska köra 6-10, det dör jag ju verkligen inte av=)

Annars idag så har jag lunchat med fröken Dejman, och dessutom lurat på henne en av klänningarna jag inte köpte under min jakt igår! Nä skämt å sido, jag visade klänningen, Malin provade, var snyggast i världen och det fanns inte att hon INTE skulle köpa den! Bra Malin du kommer va snyggare än bruden :D

Övrigt: Grattis bästa Emmy till en godkänd C-uppsats, såg att du mailat! Spännande :D
Och dagens bästa reklam är Norrlands guld-reklamen, har ni sett den? En herre som sjunger Jussi Björlings Till Havs fast skrivit om texten till En Öl! Skitbra!

http://www.youtube.com/watch?v=VOgqCZYjpJc

Godnatt

Tummen upp för ny vecka

Hej och god kväll.
Idag startade en ny vecka med en väldigt lugn måndag. Jag sov, chillade runt här hemma, solade på balkongen och sen blev det barnvakt knappt två timmar till samtliga 3 Sandbergsbarn. Fick med mig Björn som tur är, hade vart lagom skojj att underhålla 3 barn mellan 1 och 5 ensam :P
Kom hem och landade en halvtimme sen tog jag cykelturen till öster och körde mitt efterlängtade spin puls distans, jag tjatar men det är verkligen världens bästa pass. Man blir som en liten familj där inne när det är samma 30 pers varje måndag. Gick dessutom helt otroligt bra, slog något slags rekord tror jag och cyklade i stånde position hela passet, 52 minuter och nådde "steady state" med pulsklockan efter bara ett litet tag, sen var det bara att köra!
Känns ju riktigt bra nu, vi får se vad kroppen säger imorgon om skivstång/spinpasset som väntar på kvällen :P
Jo förresten, hela förmiddagen efter frukost tillbringade jag ju på stan på klänningsjakt! Har ett hägrande bröllop på Smögen i juni som jag letat uniform till ett tag. Man brukar ju inte hitta något när man åker till stan så på ett mission men idag kan jag säga. Jag hittade klänningar i varenda affär och hängde undan 5 klänningar i 5 olika affärer.
Hade verkligen behövt någon med mig men fick hjälp av syster och Malin via mms :P
Till slut köpte jag en klänning på MQ som jag direkt fick dåligt samvete av för den va så dyr....Ringde syrran och beklagade mig och tog mig därifrån styrkt till Indiska och provade en av de andra favoriterna som plötsligt kändes helrätt och köpte den istället:P Sådär kul att gå tillbaka till MQ efter bara 15 minuter och lämna tillbaka den första klänningen!
Så nu hoppas jag ingen av övriga bröllopsgäster tänker ha min klänning på sig.
Nu ska jag gå in och störa Björn lite i hockeyn, men det gör nog inget. Ingen jättespännande match precis :P
Hejs!

Nostalgi

God kväll!

Malin har precis lämnat oss samtidigt som brödraskapet precis förlorat Gandalf till balrogen och kommit till Lothlorien. Ja, vi tittar alltså på sagan om ringen :) replikerna sitter fortfarande där dom ska, känns bra :P
Pratade ju om projekt hemmagjord glass innan och tanken var ju att komma med en urtjusig bild på skapelsen.... Men vi åt upp allt innan ja kom på det..jaja sjukt god i alla fall!

Ikväll gjorde jag också comeback på träningsarenan iom ett flex/intervallpass. Det gick skitbra och inga känningar i halsen än så håll tummarna! Imorgon är det spinn distans med käre emmanuel, hoppas få med mig Björn också! Avslutar kvällens inlägg med en sjukt härlig bild från förmiddagens pw med fru Mållberg, nästan 2 timmar blev det:)


Helgen

God morgon!
Jag går just nu runt här och funderar över hur kallt det är ute. Om en halvtimme ska jag möta fru Mållberg på stan för en rask promenad och det ser ju varmt ut i solen men erfarenheter från gårdagen säger mig att det antagligen inte är riktigt så varmt som det ser ut. Det får bli fleece under vindjackan så kan jag knyta den sådär snyggt runt magen sen ifall det skulle bli för varmt :P
Igårkväll hade jag Emma, Stina och Elin här en sväng, vi lagade en riktigt fin köttfärspaj och var sen i körkan och supportade våra mannar som spelade vårkonsert med Joybells. Sen tog vi oss hem för hockey, som ju gick lysande! Sjukt kul med hockey när vi vinner :P Och så gick den lördagen också. När jag gick från jobbet i fredagskväll var jag lagom nöjd å retlig och skröt om mina 5 dagar ledigt som ligger framför mig. Jag klarade mig den natten, sen blev det jobb igen igår :P Gjorde inte jättemycket, valsade in till 11.50 och fick OB tre å en halv timme. Vi får se hur resten av veckan ter sig!
Jo, big news! Nu har glassmaskinen jag fick av Björn i födelsedagspresent kommit, så ikväll ska jag göra min första balja hemmagjord glass :D
to be continued.....

Sunny day

Hej bloggen och folk som läser den!
Senast jag skrev var på min födelsedag, det var en vecka sen! Dåligt med uppdateringar sen sist men jag skyller på att helgen som följde var rätt så späckad =) Mor far och syster kom på fredagskvällen och Björns mor far bror med flickvän också. Det är tur att det finns ett hus till att inkvartera släkt i i den här stan, så min familj bodde hos oss. På fredagskvällen var vi på konsert på musikhögskolan där Björn var med och spelade och sen drack vi vin och åt drive-in-hamburgare hemma i köket. I lördags jobbade jag, mindre kul men sen på kvällen var det restaurangbesök på Slottskällarn, INTE fel :D
Sen gick söndagen och sen blev det måndag och Valborg, kändes jättekonstigt. Jag jobbade och var sen ledig 1a maj och även igår, så det känns som jag haft en enda jättehelg förutom det där passet i måndags. Och imorgon är det fredag och snart helg igen! Hade lite tankar på att åka hem och hälsa på men jag håller nog i pengarna :P
Och på tal om att hålla i pengarna så var jag rätt duktig på det igår trots att tanken var att spendera! Malin och jag åkte bussresa till ett stekande Stockholm. Sjukt varmt men trevligt! Tanken var att leta klänning till bröllop i sommar men jag hittade inget :( Så jag slog till på en Björn Borgväska istället :D Så idag hade jag träningsvärk i gå-musklerna, MÅSTE verkligen komma igång med träning nu. Var ju så sjukt vältränad för bara någon månad sen, va hände? På söndag går i alla fall startskottet!
Vad mer, jo idag har jag hör och häpna bränt mig. Körde lite idiotpress på balkongen mellan jobbet på posten i morse och bolaget nu i eftermiddags. Ska man få nån färg får man ligga i!
Nu, mat!

RSS 2.0