Sjukinlägg!

Inte så god afton! Jag har precis packat ner mig i säng här med en sjukligt dunkande huvudvärk och kan inte sova!
Jag googlar migrän och hittar följande:

Migrän med aura (kallas även klassisk migrän) innebär ett förstadium till migränanfallet bestående av synupplevelser som kan påminna om blixtar eller silvertrådar i synfältet, synfältsbortfall, personen kan även drabbas av hörselbortfall (helt eller delvis), talcenterstörningar, balansstörningar och illamående.

Ögonmigrän (auramigrän eller retinal migrän) drabbar en av tio personer med migrän och ofta folk med högt blodtryck. Ögonmigrän yttrar sig typiskt som ett flimrande någonstans i synfältet, följt av ett gradvis ökande område med synfältsbortfall. Synfältsstörningen varar sällan mer än 20-30 minuter, Den följs ibland av en del huvudvärk.

och jag prickar in varenda symptom!! Detta var sannerligen en konstig uppenbarelse. Jag har nog trott att migrän är något ärftligt som man får när man är barn ungefär och som aldrig går över. Men så var det ju inte alls!

Jahopp, ja ska ju försöka sova så ja vaknar huvudvärksfri imorgon men tänkte bara ge en överblick av dagen.
Jag har härmed varit uppe i Svampen, jag var med svärföräldrarna som vaktat Björns brorsbarn i helgen idag och lunchade i denna Örebros turistattraktion. Därefter blev det mjukglass på hantverkstjohej i Wadköping. Mysigt värre och Saga stannade framför varenda hund och skulle titta och säga om den var söt eller inte! Jag tror jag fick till några riktigt tjusiga glassätarbilder men dom tar vi imorgon eller vid annat tillfälle!

Nighty!

Bildinlägg

 

Följande bilder är från "minisemester" i Oskarshamn med man, mor och far 17/7-18/7.

Enjoy!


 


Jag tittar på Crowned.....

Segardegardag! Jag sitter och tittar på Crowned! Varför? Mycket bra fråga...Det är alltså en realityshow där mammor och döttrar tävlar i beauty, brains och talent. Inga av paren har något av de!
Igår jobbade jag och sen trodde ja det skulle bli ännu en hemmakväll. Men se det ändrade Malin Yngve på och bjöd in mig på förfest här på Väster hos trevligt folk! Jag följde inte med ut av brist på pengar och gick hem la mig i soffan och tittade på Saving Private Ryan i sällskap av en kopp varm oboy och muffins! Fint va de=)

Om 5 minuter kommer Björnen äntligen hem, och ja har inventerat kylskåpet och tänkte att vi skulle mötas på Ica för inhandlade av tacosgrejer! Sen blir det inte många knop mer idag.

the Comeback


Jag tänker inte ens kommentera, så långt har uppehållet varit härifrån!! Jag har en teori om att det har en hel del med jobbet att göra. Det är långa dagar och hjärnan är så otroligt slut när man kommer hem. Jag läser mitt eget senaste inlägg och kontaterar att countryspelningar och diverse är över och förbi, likaså psalmjazzkonserten i Oskarshamn för några helger sen. Allt har gått super och nu är det upphåll på spelande för ett tag. I alla fall för mig... Björn åkte hem till Småland imorse för att spela på Tofterydsrevyn, så jag är gräsänka till söndag. Så får vi se hur det går, jag har en matlåda klappad och klar i kylen...en dag av 4 alltså...

Första lönen kom nu i slutet av juli och VAD skönt det vaaar! Fick ut 11 tusen som iof försvann ganska fort :P Hyran, räkningarna och återbetalning till bröllopskontot. Så nu längtar vi till nästa =)
Jobbarkompis-Dan var inne på jobbet idag och hämtade sin drickabeställning till sitt bröllop nu på lördag. Han såg så glad och nervös ut så jag blev helt avensjuk! Jag åkte hem till Jönköping i lördags och stannade till nu i tisdags och passade på att åka och titta på våran festlokal ute i Gustav Adolf, bydgegården där. Mamma och pappa var med, som har vart där men för mig var det första gången. Det är så svårt att försöka föreställa sig hur stället kommer se ut men det är en riktigt bra lokal där det mesta ingår i priset, och utsikten är jättefin! så jag beställer fint väder nu!

För övrigt är jag nog på rätt spår när det gäller motionen, å de känns redigt gött! Det är ju bara rutin som gäller, så ikväll är det dags igen för igår var det vilodag efter en seg jobbdag:P

RSS 2.0