Grått grått med regn

Alltså vädret får verkligen bestämma sig vilken dag det vill nu! Igår var härligaste sommardagen, idag vaknar jag till färgen grått med regn i. Man får ta till vara de bra väderdagarna för utomhusvistelse för nästa dag vill man inte gå utanför dörren. Som idag. Nu har jag inte så mycket val, för jag ska jobba i eftermiddag men jag har ju några timmar på mig än å ladda :P Kortisjobb idag från 4 till 9 men med två timmar ob på så en liten peng=)
Nä ja ska väl fortsätta titta på skit-tv!
Hej!

Sprrrrrrring

Rubriken har två olika betydelser idag! Dels är våren så enormt påväg och det är så himla fint! Vart ledig idag och tog en sväng solo på stan i förmiddags. Lagt handpenning på min vigselring, köpt bordsplaceringskort och dekorationssten :P OCH ett par ljusa jeansshorts! Nu ska det bara bli så varmt så man kan använda dom....
Det var betydelse 1, nummer två syftar på faktumet att jag sitter och spanar på Vårrusets hemsida. Jag är anmäld men kom på att ja inte hade full koll på datumet, underlättar ju om man är på plats i stan! Men det är jag så det är no worries! Så nu får man nästan börja ge sig på utomhusträning snart, avverkade årets första löprunda utomhus förra veckan och det gick....väl inte asbra men över förväntan kan vi säga. Eventuellt startar jag dagen med en i morgon! Hoppas!
I helgen var jag alltså hemma i Habo/Jönköping/Tofteryd och det var en mycket trevlig och effektiv helg!
Underbara duktiga Sofie testade två förslag till bröllopsfrisyr på mig i lördags och vi var även på La Gott och pratade tårta och bokade tid för provsmak i påsk när nästa hemvändning tar plats!
Men bäst av allt var ju Björnen såklart :D Halvvägs nu är vi i det här temporära distansförhållandet. Men den här veckan kommer han hit redan på torsdag för i helgen är det SMASK där han ska tävla med ett bidrag han skrivit ihop med en klasskompis!
Har inte så mycket mer å säga nu... eller jag såg tredje Twilightfilmen igårkväll och den var ju precis som dom andra två inte så bra...så slösa inte två timmar på den! :D
Natti!

Halfway!

Då var vi plötsligt i mitten av den här veckan, veckorna rullar på så himla fort tycker jag!
I helgen jobbade jag och sen åkte vi till Sthlm med jobbet och åt kött och hade det trevligt. Var tillbaka typ halv 2 i Örebro på lördagsnatten.
Den här veckan har varit och är en himla soft en. Var ledig i måndags, den mest oproduktiva dagen på väääldigt länge. Tränade i alla fall, så det slarvar jag inte med! Både söndag och måndag blev det pass och just nu sitter jag och funderar på om jag inte ska ge mig ut på årets första springtur. Det ser himla fint ut utanför fönstret. Har sovmorgon idag tills jobbet börjar 3 :P Sen är faktiskt min jobbvecka slut för den här gången haha. Ursprungsplanen var att åka hem mot Habo redan i morgon men jag ska gå på ett informationsmöte på Friskis torsdag kväll som jag glömt bort. Så jag startar nog tidig fredag istället. Äntligen ska ja få träffa min Björn igen=)
Lördagen går i bröllopets tecken. Vi ska till tårtmakarna, jag och Sofie ska freestyla lite med på frisyrfronten (förhoppningsvis med hjälp från Lovisa) Och senare på kvällen är det planeringsmöte hemma i Tofteryd med Björns föräldrar. Ruuligt ska det bli! På söndag sedan far jag åter igen själv mot Örebro.
På fredag får jag lön och det är en stor en! Har haft 8 kr på kontot 3 dagar nu så det är extremt välkommet! Och jag är så sugen på vårshopping :D
Nu ska ja tänka över mina löparplaner här, får se om ja kommer iväg...
Bröllopsfrisyr? hihi :D

En föör lång dag

Hej jag sitter och lyssnar på Sting, fina grejer de! Kan behövas lite fint efter den här dagen...
Jag har tillbringat dagen på Conventum här i Örebro på utbildning i Systembolagets regi. Grundkursen Jag i Systembolaget hette den och den var väääldigt grundläggande. Kan ju vara bra och repetition är alltid bra men det här var lite väl, ialla fall från 9 till 5 på eftermiddagen. Man kände sig som man var 15 och på väg in i sitt första sommarjobb. Men vissa delar hade sina poänger absolut, och nu är det gjort så ingen idé å gnälla mer. Men jag tycker ju om att gnälla så :P
Skulle kunna gnälla lite till men det ska ja inte göra, utan istället berätta att i morgon är det provning på jobbet igen. Jo föresten ja ska gnälla nu. Nu i kväll efter klockan 8 kom mailet om den här provningen. Jag har bokat en efterlängtad tvättid i morgon. Inte kalaslätt å planera med en sådan framförhållning...Självklart ska jag gå på provning, får pausa i tvättandet, men lite irriterande är det allt.
När jag så kom hem från stan halv 6 så skulle ja slappa. Tills ja läste sms:et från Malin som undrade om vi inte skulle gymma. And I´m on a roll people!! Så ja kunde inte säga nej, så det blev lite över den timme på gymmet med både styrketräning och kondition.
Ja, vad mer? Jag saknar Björn mer och mer för varje dag och särskilt natt som går. Men nu har ja slutat tyckasyndom-gråta på nätterna i alla fall, alltid något :P Och i helgen hoppas ja på distraktion i form av trivseln-resa med jobbet till Sthlm!!
Nä eftersom ja plötsligt ska upp tidigt och dricka whiskey och tvätta i morgon :P så säger ja god natt!
puss

Sämst

Då var det ett tag sen jag skrev något här, igen :P Så det är väl dags.
Jag har precis färgat håret som blev himla bra, alltid så svårt å få till utväxtfärgen med färgen på topparna, men idag var ett hyfsat försök! Ska iväg och jobba vid 4, inventering ikväll till 10 så det blir lite extrapengar. Sitter fint!
När det gäller jobbet i övrigt har jag blivit erbjuden högre kontrakt nu iom omorganisationen jag skrev om för ett antal inlägg sedan. Mitt nya kontrakt gör att jag kommer upp i strax under 75% och det är jag såklart himla nöjd med. Ekonomin ska ju gå ihop sig på det har jag räknat ut, så vi testar, det ger ju sig =)
Björn åkte hem till Skillingaryd igår för praktik i Jkpg på vårat gamla gymnasie i 5 veckor. Gårdagen kantades av separationsångest och igårnatt somnade ja inte förrän en bra bit efter 3, naturligtvis i Björns säng =)
Så jag är gräsänka omgång 1 nu fram till lördag då han kommer upp igen för å spela i Fillan med lovsångsgänget.
Lite bröllop då! Idag var jag på Ringströms här i Örebro på konsultation om min vigselring, det kommer bli så bra så det här =) Ska bara ta ett snack med mannen om budgeten, som håller ska ja säga, så jag är nöjd. Också kom inbjudningskorten ut i förra veckan och osa-mailen är igång så var det igångsparkat också!
Tur säger jag bara att det inte är så många timmars jobb idag, för mina lår och övriga delar av mina ben lider av den sjukaste träningsvärken. Igår var jag med Samuel och Annika på mitt första skivstångspass. Jätterolig och tufft var det! Men jag tog definitivt för tunga vikter från start och det känns idag. Men det blir ett pass ja ska köra igen. Det är för övrigt dags för informationsträffar på Friskis angående rekrytering av nya passledare och värdar och jag är lite sugen tror jag. Jag ska i alla fall gå på infoträffen och anteckna lite. Det måste ju stämma med jobbet men det vore himla kul och gött att träna gratis :P
Ska titta lite skit-tv nu innan jobbet. Hej på ett tag antar ja :P

RSS 2.0