I did it!

Jobbigaste natten på mycket länge var natten till idag, helt klart! Ångesten inför dagens arbetspass på posten började i Torsdags! Då tänkte jag: ta det lugnt, idag är det torsdag, sen kommer fredag, lördag OCH en söndag, det är låååångt kvar. Men vips så var det igårkväll och jag skulle gå och lägga mig 10 för att få sova 7 timmar. Kom i säng halv 12 ( var ju tvungen att dreggla efter Sverrir Gudnanson i Wallanderfilmen) och fick därför sova 5 och en halv istället. Tio i 5 ringde väckarklockan i mobilen, och upp kom jag faktiskt. Kom både upp, och iväg och fram efter en sjukt kall cykeltur i jag vet inte hur många minus det var halv 6 imorse?
Som vanligt när jag töntar mig såhär så var själva arbetspasset inget att orda om, det gick skitbra och jag fixade skjuts med en annan tjej inför passet på onsdag så härmed släpper jag detta!
Ikväll ska jag äntligen träna igen, det blir spin/puls distans på Öster med fabboledare Emmanuel, bra musik, bra upplägg, lagom med käcka tillrop = perfekt pass!
Nu kommer jag inte på något mer som kan vara intressant... vi bakade semlor igår om det kan va nåt, dom sjukt snygga skapelserna tänkte jag lägga upp en bild på sen!
=D

Sunday

Lat, är jag idag och det blev heller inget gym imorse och jag kan inte riktigt se det någonstans under resten av dagen heller, så var det med det....På samma tema dock har jag idag äntligen införskaffat en ny, RIKTIG sportbh. Och SOM jag letat, i alla butiker, provat alla modeller och så idag satt den där den skulle.
Den ser kanske inte mycket ut för världen men jag skulle ändå vilja kalla mig ganska rutinerad på området kring vad som funkar och inte när det gället större storlekar och extrastöd och this is the one! :D
Det var dessutom 100 kr rabatt om man köpte innan helgens slut så man kan säga att jag fyndat.
Det blev alltså en promenad på stan istället, och det var ju skönt det också. Jag får vänta med att inviga den rosa skapelsen till morgondagens spinning på Öster.
På tal om ingenting alls så är det otroligt obehagligt med russinfingrar, att ha dom själv alltså. Tänk när man får diskmaskin =) Björn bakar semlor i köket, tror jag ska gå och coacha lite!

Hemmakväll

Yes, jag sitter faktiskt ensam hemma i soffan och tittar på SNL. Inte fy skamm iof! :D Har varit en sväng hos Malin med sällskap, dom skulle ut men jag kände redan i förmiddags att detta inte var min kväll, så jag är nöjd med kvällen.
På förmiddagen var jag en sväng på stan för att se om ja kunde hitta nåt att bränna lite lön på, men precis som förra ggn jag försökte med detta slutade det med att jag cyklade hem, besviken och frustrerad. Dessutom hoppade kedjan av cykeln så jag fick gå hem jättekissenödig.....som sagt inte min dag!

Igår var Björn och jag på skivstångspinn och det var det värsta jag varit med om, ALDRIG någonsin igen säger jag bara. Jag vet inte om det beror på att jag var så ur form själv som jag faktiskt var, men jag tyckte i alla fall att det var totalt oinspirerande, totalt ogenomtänkt och tråkigt från minut 1 till 90. Ska verkligen hålla mig till tisdagspasset framöver. Jag kände direkt att jag var trött i kroppen efter veckan, tränade lördag, söndag, måndag tisdag onsdag samma vecka så det var väl inte helt genomtänkt men jag trodde ändå det skulle gå bra, men så blev det alltså inte....
Jaja, idag har jag i alla fall vilat och morgondagens planer blev lite rubbade idag så morgondagens flexintervallpass uteblir till förmån för kvällsmat hemma hos Björns brors familj, blir motionsform: lek istället =) Men jag kör nog lite gym imorrn morgon som kompensation.

Nu ska jag fortsätta mitt rea-surfande efter en svart kortärmad transparent blus. Det är bra när man vet vad man vill ha, men svårare upptäcker jag här efter en timme =)

Hejs!


god morgon

Idag har jag ont i ryggen, borde verkligen ta mig tid och gå och få massage, bara för att se om det blir bättre.
Bolaget är ingenting mot nya jobbet på postenterminalen där jag hade mitt premiärpass igårkväll.
Jag ska alltså jobba 2-3 morgonpass i veckan på postens paketterminal som ligger lite utanför Örebro, ca 7 km så det blir vardagsmotion :P Det kommer som sagt vara morgonpass 06.30-10.00 men just intropasset igår gick mellan 18.00-22.30 och det är tur kan jag säga att det inte kommer fortsätta dom tiderna för ja var så trött så jag vet inte vad! Jobbet då! Jo man sorterar paket så det är exakt så roligt som det låter :P Men det är ju bara några timmar åt gången och man får ha mp3 i öronen så det ska jag ju verkligen överleva, + att det är bättre betalt än på Bolaget....säger bara det.
Idag är det jobb på just Bolaget som gäller, kör 12-7 så det blir lagom och sen imorgon har Björn och jag ledig fredag. Vi har iof ledig lördag och söndag också men med fredagen där blir helgen liksom extra lång =) Sen har jag anmält att jag kan posten-jobba på måndag så vi får se, men det är långt dit!
Innan dess ska jag hinna med ett skivstångspinnpass imorgon och ett flexintervallpass på söndag, blir jag rastlös på lörda kan det ev bli ett vanligt jympa på lördagmorgon.
Det snöar just nu, och enligt tv4vädret ska det ju fortsätta med det veckan ut och nästa vecka och jag är nu för tiden så himla frusen, har jag aldrig vart tidigare. Skulle helt ärligt inte ha några som helt problem att bara ligga i hörnet på soffan med gossefilten en hel dag :D Med några redvelvetmuffins som sällskap kanske....
jaja kanske blir imorrn!
hejdå

Äntligen fått tvätta!

Yes imorse tog jag mig upp, äntligen efter 4 missade tvättider på typ en vecka! De e fasen att ja ska va så himla morgontrött! Och jag måste ju verkligen börja en ny slags rutin eftersom jag nu fått klartecken från extrajobbet på Posten som jag sökt, börjat nästa vecka! :)

Dagen blir ju så lång när man kommer upp tidigt så nu ligger jag i soffan och väntar på träning :P aerobics vid 7. Behövs eftersom jag bakat cupcakes också, bild här nedan. Dom blev så himla bra!
Och hur gick det då igår på vårt "finska gig"? Jo de gick jättebra, i efterhand kunde vi verkligen tagit fler sånger på svenska men sånt är alltid så svårt att veta.. Men de vet vi till nästa gång!

Fick brev också idag från Dhl, som kommer imorrn med mina nya arbetskläder till postenjobbet, får se hur smickrande dom är :P


Friday all over again!

God kväll! Här kör vi en repris av gårdagen :) har Malin på besök, som igår, dricker rött, som igår, tittar på tv, som igår!
Idag startade jag dagen med ett spinningpass på Friskis&Svettis, sjukt gött att ha det gjort, va en ledare jag aldrig vart på tidigare men han var helt ok. Lite gubbig i musikvalet kanske :P Sen blev de lunch på stan med Cilla, införskaffade också hårfärg, dags att fylla på. Kände i eftermiddags sen att ja gärna hade kört ett träningspass till men ja sparar det till imorrn :) blir lite gym då. Imorgon är det dags för lite musicerande, i finska kyrkan av alla ställen! Vi har garderat oss med sånger på engelska ska tilläggas...

Har inte hittat nåt tillräckligt piffigt att demonstrera min nya fotoapp på än men tog en kall tjusig vinterbild på en buske innan, den kommer här :)

Hej!


Lite shopping ida?


God morgon!
Jag har betat av Days of our Lives om och 2 minuter börjar Hem till gården, ska bara se klart reprisen av Top Model först :P Sen får det räcka med skräp-tv för idag! Sen ska jag duscha och bege mig ner på stan. Idag ska jag jaga rätt på en antagligen väldigt dyr men bra och stabil sportbh samt ett par tajta jeans...har en enda idé om vart jag ska gå och hör och häpna, det är Gina Tricot! Jag har hittat jeans där förut så det är värt ett försök.

Sen får vi se vad det blir för slags träning i eftermiddag, från början skulle jag boxas med Cilla, men sen blev Cilla sjuk så just nu ska ja boxas med Malin, förutsatt att hon kommer med eftersom hon står på reservlistan....annars blir det väl gym antar jag. Föresten Malin om du läser detta så provade jag din Bärry-yogurt och sen säger jag inte mer om den saken......:P

Jo igårkväll när jag inte kunde sova laddade jag hem en fotoregigerings-app som heter Pictureshow, som var riktigt bra! Ska bara hitta något fint att ta kort på först så ska jag lägga upp ett överregigerat foto sen :D

Då kör vi igen


Häromdagen frågade en kompis hur det gick med bloggen egentligen. Ja den är väl ganska död och har vart ett bra tag svarade jag. Men sen tänkte jag att nu har jag ju all tid i världen att blogga, så jag tänker faktiskt prova igen, vi får se hur det går!
All tid jag kommer ha beror på att jag blivit nedskiven på jobbet till ett MYCKET lägre kontrakt, inte för evigt hoppas jag men i alla fall för nu. Detta betyder att jag har väldigt många lediga dagar i veckan :P Jag jobbar just nu på att skaffa mig ett extrajobb att kompensera upp ekonomin med efter den halvering av lön mitt nya kontrakt innebär......

Vad gör jag om dagarna då? Jo jag sitter alldeles för mycket vid facebook och tittar på otroligt massa skräp på tv, MEN jag tränar också och inte lite heller, och mer ska det bli! Har kommit in i det på riktigt nu så jag är sådär sjukligt pepp på att gå och träna och får abstinens av en dags uppehåll, det är faktiskt kul!

Kort första inlägg, eftersom idag är en sällan skådad jobbdag!
Hörs :D


RSS 2.0