Våååår

Idag är det lördag och även om solen nu börjar försvinna från himlen så har denna förmiddag bjudit (böjer man bjuda så?) på ett så härligt soligt väder så det är inte klokt! Det låter helt jätteklychigt och alla säger exakt samma sak men det ÄR ju verkligen så. Man liksom lever upp själv och ser på alla runt omkring att dom gör detsamma. Så kommer det en köldknäpp till nu så vet jag inte vad...! :P Ett annat vårtecken (tror man brukar säga så?) är alla magar! Vart jag tittar så ser jag gravidmagar, stora och små! Jag vill också ha en!
Idag är det som sagt lördag, en halv helg har gått och svärföräldrarna är i Örebro och hälsar på. Det blev lunch på stan med hela klanen Sandberg och sen en sväng vidare till Lager 157. Jag hittade en tröja och Björn en skjorta!
Jag hade verkligen tänkt ta mig upp i morse och kört antingen ett medeljympapass eller ett gympass på Friskis men jag var antagligen så trött sen gårdagen ( jobbade ju en hel dag:P inte van!) så jag kom aldrig iväg, känns lite sådär just nu. Iof har jag fortfarande träningsvärk sen i torsdags, eller ja egentligen sen i tisdags men torsdagspasset fyllde liksom på. Imorgon blir det i alla fall intervall/flex igen, och det ser jag sjukt fram emot. Efter några duktiga komma-igångveckor nu så ska jag verkligen se till att försöka hålla minst 4 gånger i veckan-trenden som jag börjat med. Favoritpassen går måndag, tisdag, torsdag och söndag. Ev har jag ett att se fram emot på onsdagar också, ska bara prova det först :P
För övrigt så vill jag ha en hund, fast det vet typ alla redan, inte minst Björn :P men det är bra att va övertydlig har jag alltid resonerat! Ingen som vet nån som behöver en dagmatte? :D
Ikväll ska vi ha familjemiddag i Lundby hemma hos Björns bror med familj och jag ska hejja fram Danny till seger i Melodifestivalen!
Hej svejs!

Ny vecka


Hej! Då var det ny vecka igen! Förra veckan var det sjukdom och elände men nu är jag pigg igen, så himla skönt när man blir frisk så fort! Så igårkväll cyklade jag med Malin i sällskap bort till Öster för att köra lite intervall/flex. En halvtimme intensiv styrka och kondis i intervaller och sen en halvtimme rörlighet, alldeles lagom tänkte jag och det stämde bra de =) Gick jättebra, skönt att man har reserver nu och inte klappar ihop totalt av lite frånvaro.
I helgen jobbade jag, och i lördags va vi på födelsedagsfest hos Julia och Olle. Eller överraskningsfest för att vara exakt, Olle fyllde 27 och överraskad blev han :P Sjukt trevligt med massa nytt folk och en vinst i music quiz tillsammans med 3 glada grabbar! Nu sitter jag här och nynnar lite jazztoner och försöker bestämma mig för va det blir för träning ikväll. Har pass planerade för tisdag onsdag och torsdag så ett lite lugnare kunde kanske vara nåt...får se lite :P

Idag kunde jag inte hålla mig längre från stan! Solen sken och jag hade absolut inget på schemat så det blev en sväng, som resulterade i en stickad svart oversizetröja och ett tajt blommigt fodral från H&M =) Det är ju lön på fredag, ja bara tjyvstartade lite :P I veckan har jag endast ett pass på bolaget inplanerat och det är på fredag...Har gjort mig tillgänglig för 3 dar på posten men inte hört nåt :S Det där bokningssystemet dom anväder sig av verkar lite sisådär faktiskt...Ja VILL ju jobba :/

Veckans planerade träning:
tisdag: skivstångspinn 90
onsdag: spin medel
torsdag: stationmedel 75 eller cirkelfys (någon som testat?)

Hej så länge!


The day after

God morgon! Idag mår vi lite bättre tack och lov men någon jätteaktivitet blir det inte idag heller! Helt sjukt egentligen att vi verkligen låg ner hela dan igår, från 9 på morgonen till 10 på kvällen när vi flyttade från soffan till sängen :P så lite frisk luft idag skulle säkert inte skada heller. Vi får se :)

Bild nedan på min jätteoväntade alla hjärtansdagpresent! Fick ett hänge av älsklingen till mitt Tomas Sabo armband ja fick i julklapp :D


Alla hjärtans dag va de ja....

Hallå bloggen! Dagens inlägg kommer från soffan där jag legat sen 9 imorse.. Både Björn och jag vaknade denna kärlekens dag med ont i magen och illamående och har sen dess turats om att hänga över toaletten, fantastiskt! Träning fick bokas av och likaså jobb imorrn morgon :/ Kan inte minnas senast ja spydde av sjukdom så det var väl dags nu antagligen!

Nu kom mannen här med kvällens festmåltid varma koppen och macka med smör :) och en present! Haha snacka om överraskad! Hörs sen!


Fredag IGEN


Ja, för jag tycker verkligen veckorna består mest av måndagar och fredagar, de går så himla fort!
Imorse jobbade jag på posten och ingen av mina bilande kollegor skulle dit så det blev cykeln idag. -13 visade termometern, men det är verkligen bara att tänka att man snart är hemma igen, för vips så är man på väg hem.
Ikväll kommer mamma och pappa och hälsar på, det ska bli jättemysigt, det var ett tag sen dom var här och har inte sett nya soffan bla! Det blir tacos och På Spåret och Somezin (rödvin), jag längtar redan.
Men innan det ska det hinnas med ett träningspass också, Björn och jag ska cykla bort till Friskis på öster och köra ett spinningpuls pass med Friskis Örebros bästa ledare Emmanuel K, det blir skönt!

Senaste veckan har jag haft dille på BBCversionen av Sherlock Holmes! Har ni inte sett den så GÖR det.
Andra säsongen går på svt1 nu på lördagar, men det är bara 3 avsnitt per säsong! Visserligen 90 minuter långa men jag vill ha meeeeeer. Hoppas verkligen dom kör på en tredje säsong =)

Nu står det städ på schemat.....vi får se hur det går :P

Laaazy day

God förmiddag!
Först en uppföljning av gårdagen! Ja jag tog mig upp när klockan ringde 3.50!! Helt sanslöst, kändes som att gå upp mitt i natten! Vi hade som jag skrev sist lyftkurs på jobbet för å undvika skador, och det är ju bra men det var verkligen inte mycket till kurs, kunde verkligen kvittat...men men nu är det gjort. Igår blev sedan en lite överdriven dag på träningsfronten...
Jag var först på medeljympa som leddes av en av Björns klasskompisar, bra genomtänkt pass med bra musik, tack Elin! Sen var jag inbokade på skivstångspinning som jag brukar köra varje tisdag och så blev det även igår :P Hann hem och byta överdel sen var det dags igen. Men det gick väldigt bra, trött var jag ju såklart i kroppen men jag har ingen träningsvärk å snacka om idag så det är positivt!

Idag då, jo idag är det the day of the laundry! Har 7 sorterade högar framför mig som jag ska ta tag i klockan 12. Så det blir en eftermiddag med mycket skräp-tv och datahäng =) I like!

Hej så länge


P.S


Hej igen nu blev det tätt mellan inläggen! Elin min facebookchatt la av så jag såg inte ditt meddelande förän nu och då var du offline!
För ett tag sen lade jag upp en bild och informerade om mitt sökande efter den perfekta sportbh:n som jag trodde mig hittat. Och här följer så recensionen!
Den är helt klart den bästa jag har haft =) Den sitter där den sitter och det är så himla skönt å slippa ha dubbla bh:ar på sig, i-landsproblem :P Men det är verkligen jätteskönt, å sparar på ryggen också. Det enda lilla minuset jag kommer på är att den ev är lite knepig att ta på sig eftersom den både har brottarrygg, som man alltså trär över huvudet, men den har också ett vanligt bh-spänne som ju är helt omöjligt ( i alla fall för mig) att knäppa bakom ryggen när bh:n väl är på. Men jag har spännet knäppt hela tiden och trär bara över huvudet och det funkar jättebra!

Alltså Stay In Place Superactive BH, 450:- på Intersport

5 av 5 toasts =)


Skärpning

På mig alltså! Senast jag skrev var 6 dar sen och ni kanske tror att jag haft så mycket viktigt och tidskrävande för mig att jag helt enkelt inte hunnit skriva men så är det verkligen inte, det vet alla som känner mig och vet hur mina veckoscheman ser ut nu för tiden =)
Veckan som gick innebar jobb på posten måndag och onsdag och på bolaget tisdag och nu igår lördags. Däremellan har jag tränat, fick till 5 pass den här veckan och är jättenöjd. Kvällens medeljympa var iof inte mycket att skryta med men det tillät en extra bit pizza till kvällsmat så det var ändå ok!

I helgen har jag och mannen inte haft mycket för oss alls. I lördags började Melodifestivalen och Cilla kom förbi och höll oss sällskap och käkade suppe och pannacotta, mycket trevligt! Och Emmy, jag saknade dig =)

I övrigt ser jag fram emot nästa helg när mammsen och pappsen kommer på besök, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det hinner ja fundera ut i veckan. Veckan som än så länge innehåller jobb på bolaget tisdag och torsdag och ett pass på posten nu på tisdag. Fick sms utskickat av min kontaktperson på StudentConsulting som jag jobbar för, och hon informerade om att vi måste gå en "lyftkurs". I ergononomiskt syfte och det är ju bra, om det inte hade inneburit att vi måste vara på jobbet klockan 5 på morgonen vilket innebär att jag måste gå upp 4 på tisdag!!! Kan ju inte säga att jag längtar....men som Björn påminde mig, jag har ju faktiskt jobbat på bageri. Jaja ja återkommer på tisdagkväll om hur detta slutade :P

Träningsmässigt ser jag däremot fram emot tisdag :P Ska försöka mig på att köra dubbelpass, först medeljympa som en av Björns klasskompisar leder och sen är vi inbokade som vanligt på skivstång/spin.. Får väl återkomma med hur detta gick också haha!

Nu, Wallander! =D

RSS 2.0