Västerås - the place to be

 
I morgon är det första advent!
men idag är det alltså dagen innan första advent, det är lördag förmiddag och jag är ledig från jobbet och är för en gångs skull hemma i Örebro och gör ingenting. Eller ingenting ska jag inte säga, jag satte mig faktiskt här och startade dokumentet som på fredag ska innehålla min färdigställda hemtenta! Jag känner mig riktigt på gång. Antagligen inte i jämförelse med vissa klasskamrater som vart duktiga och säkert typ redan är klara :P Men jag har alltid jobbat så att såfort jag har startat ett dokument och skrivit en rubrik och numrerat frågorna, så känner jag att jag är på gång och det är precis där jag är nu så det här får nog räcka för idag :P Det är ju en dag imorgon också!
 
Björn åkte för en stund sen för en repdag inför kvällens julkonsert med Joybells featuring Anna Sahlene, vi vet Anna i Barnen i Bullerbyn! Jag hjälpte honom ut med pianot i bilen och sen när jag kom in igen så fastnade jag i dörröppningen och såg hur otroligt ful och omysig våran hall är. Hallmattan (förlåt mamma) är verkligen inte jättesnygg. Eller så var den det en gång men otaliga fötter har förvandlat den :P Sen är väl inte rutigt i turkos, rosa och diverse andra färger så julenligt heller....Så vips fick jag en anledning att handla, ny julig hallmatta står härmed på handlelappen inför Marieberg om några timmar!
 
Sen måste jag ju även berätta om i torsdags! Vad hände i torsdags? Jo!
Jag blev medbjuden av kompis och Friskisledare Elin R (se länkar för hennes blogg) att åka med till Västerås lite random för att testa två pass. Så vi fyllde bilden, totalt 5 styck var vi och körde. Kom dit och värmde upp med ett riktigt bra och tempofyllt jympa medel och sen mina damer och herrar lyckades vi mot alla odds krångla oss in på passet vi åkt dit för, men vi backar lite!!! I Friskis egen tidning finns i senaste numret en artikel om årets vinnare av bästa Friskisledare, i år ett brödrapar från just Västerås som leder cirkelfys. Passet var som väntat smockfullt men personalen var så hänförda över att vi åkt hela vägen från Örebro för just detta och pratade med killarna som släppte in oss. Och herregud, vilket pass! Nu är jag nörd men då är jag det. Så sjukligt bra pass i alla avseenden. Musik, övningar, genomgång av övningar. Och så ska nämnas att bror 1 och bror 2 inte heller var fy skam att vila ögonen på. TVÄRTOM! Nivån landade på högstadiet ungefär.. hoho. Så har ni vägarna förbi Västerås en torsdagkväll så är det ett smokin hot tips på alla sätt och vis! :P
 
Ja herregud, tack för nu!
 
 

RSS 2.0