There and back again

Ja då var det tillbaka till verkligheten imorgon som gäller. Klockan ringer 6 imorgon bitti. Men det gör inte så mycket för det är fredag och helg, jag har ju dessutom precis kommit hem från en liten minihelg i Smålandet! Igår efter att ja slutat åkte jag och Malin östsidan ner mot Jönköping. Det började med att jag körde fantastiskt jättefel och missade avfarten mot Jönköping helt, hur nu det gick till... Så några extraminuter blev det där :P Vi stannade i Motala å lunchade och åkte sen vidare till Gränna där solen sken som aldrig förr! Vi åt glass i hamnen och köpte knäcke och polkagrisar :D Nästa stopp blev Jönköping och piren och kvällsmatsbuffe med Sofie och Lovisa, så himla roligt att dom hängde på! Saknar jönköööööping :) hemma i Habo sov vi gott och idag var det hemfärd. Stannade på vägen hos mor och far i stugan på fika och även i Hjo där vi åt fesk i hamnen och shoppade lite smått på Hem&Hobby! Och nu trött i sängen hemma i Örebro men så himla bra resa! :D Björn gör för övrigt en av två omgångar glass inför finbesök i helgen när Sara och Jakob kommer! Ska bli så himla trevligt, blir antingen Wongs eller Karishma på lördag....herregud va ja behöver träna efter den här sommaren!


Juli rullar på

Då har de gått en sån där evighet igen sen jag var här och skrev något. Vi är redan halvvägs in i juli! Ullared handlade det om sist i alla fall, sen följde en jobbfredag innan lördagen kom och Björn och jag åkte med herr och fru Mållberg till Lundsbrunns kurort på miniweekend. Det var verkligen hur trevligt som helst! Kort summerat så har vi ätit sanslöst god mat i två dagar och tiden därimellan har vi legat i en pool ungefär :P Inte jätteansträngande precis! Vi kom hem lördag eftermiddag och då slog ett halsont till som jag kämpat med sen dess, vill verkligen inte ha någon förkylning över mig nu! Det är nämligen inte långt kvar till nästa miniutflykt! Denna gång med fröken Pettersson :) På jobbet tycker dom jag inte gör annat än roliga saker och jag håller med, det gäller ju att pussla och utnyttja alla lediga dagar man får när man har så lite semester som jag har. Så på onsdag när jag slutat vid 10 åker vi roadtrip ner mot Jönköping på östsidan, stannar förhoppningsvis till i Gränna och är vädret bra tror ja till å med det blir en tur till Visingsö! Middag på kvällen i stan någonstans och så övernattning i Habo hos mamma å pappa, tillbaka till Örebro på torsdagen. Kan inte bli trevligare :D Men först väntar ett jobbpass imorgon 7-14 och lite mer förkylnings-fajtande, ja som vill trääääna :( Nu är det god natt!


Minisemester till Gekås


God eftermiddag!

Jag sitter i soffan hemma hos mor och far i Habo med ett glas vitt i handen!
Varför då? Jo för att imorgon åker jag med mor, syster och farmor till Ullared för lite nödvändig shopping! Överst på listan förutom det vanliga tråkiga bakplåtspappret och tvättmedlet står en sån där liten armväska eller va man ska kallas det, till iphonen som jag ska ha när jag springer så man slipper hålla den! Jag har spanat in en på netonnet:s hemsida jag tänkte hitta! En lite minisemester såhär mitt i veckan! Väldigt trevligt =)
Idag jobbade jag städpass mellan 7-12, sen bar det av och knappt några bilar på vägen när jag väl kommit ur Örebro så resan gick himla smidigt. Jag tog bilen eftersom det fortfarande är dyrare för en person att åka tåg mellan Örebro och Habo....helt sämst är vad det är!

Träningsuppdatering då, i måndags körde jag som tidigare skrivet spinpuls/intervall med Lisa. Sjuuukt jobbigt men inte i närheten av gårdagens cirkelfys som jag drog med mig Björn på :D Jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Passet bestod av 9 stationer i salen som man tillbringade 45 sekunder på innan man hade 10 sekunder på sig att förflytta sig till nästa. Det gjorde fasen ont i rumpan på cykeln hem! Idag när jag vaknade var det snäppet värre så vi får se hur det känns imorrn :P

Nu ska det skalas räkor till räkmackorna!
:D

Ny vecka


God eftermiddag heter det väl när klockan passerat 12 och lunch! Lunch är precis vad jag ätit också och jag har verkligen aldrig ätit fiskgratäng som någon återkommande rätt i mitt liv och nu på två dagar har ja ätit denna rätt två gånger! Det är ju faktiskt väldigt gott :D

Det är måndag och jag är på jobbet. En ny vecka har börjat som kommer rulla på ganska lugnt misstänker jag. Jobb till 4 idag, ledig imorrn, jobb till 12 onsdag och sen är det dags för Ullared och sen avslutas veckan med minisemester tillsammans med Mållbergs! Vi ska tillbringa lördag och söndag på Lundsbrunn spa och konferens utanför Skara, ska bli himlans trevligt!

Ikväll blir det spinningpuls/intervall, förhoppningsvis kommer både jag och Lisa från jobbet med! Ska bli spännande å se hur död man är ikväll....


Gottar oss i Småland


God kväll!

Vi är i Mölnarp, Tofteryd, Skillingaryd hos Björns föräldrar och har just ätit så mycket mat att jag inte behöver äta igen förrän på kanske måndag :) Jag drog dessutom till med den där jordgubbskolatårtan från midsommar också så den som inte är mätt har fel någonstans!

Tur var det då att Björn och jag gav oss ut och sprang 5,5an hemma i Habo tidigare idag. Kunde gått väldigt mycket bättre men vi tog oss runt. Innan dess hade vi alltså varit uppe i mina föräldrars sommarstuga och myst sen igårkväll, så nu har vi hunnit det vi ska!
Återstår bara att se om vi hinner hem till mitt spinningpass halv 7 imorgon :P

Har inte jättemycket skoj att se fram emot i veckan, eller nja de va inte riktigt sant förresten. Torsdagen blir nästa veckas höjdpunkt då jag far med mor och syster till Ullared SAMT tar emot antagningsbeskedet inför höstens högskolestudier! Måtte jag komma in för annars vet ja verkligen inte inte vad ja ska ta mig till.... Så jag tänker inte ens på den utgången så mår jag bäst!

God natt


Laaaazy day


God afton!
Om 3 minuter är det tisdag och jag har haft den slöaste måndagen i mannaminne :P Bokade av tvättiden vid 8 och gick inte upp förrän halv 11! Som sagt, har verkligen inte gjort något värt att berätta men vid 6 tog jag mig ändå ut på en löprunda som förutom lite smärtande i benhinnorna gick rätt bra! 6 km blev det enligt Runkeeper. Hoppas träningsvärken inte är alltför framträdande imorgon för då gör jag och Malin comeback på Friskis, även om ja tjuvstartat lite :) Vi ska på cirkelfys för första gången och jag är sjukt pepp! Hoppas det är ett bra pass man kan använda å variera sig med.

Imorgon då, måste jag hitta på något vettigt annars blir ja galen! Jag får så dåligt samvete när jag kommer på mig själv med att ha suttit i soffan framför Leta-hus-program i timmar.... Med all rätt också antar jag :) Så förhoppningsvis blir det morgonpromenad å sen dagens försummade tvätt vid 12 och så får träning avrunda!

Nu är det tisdag, god natt!


Finaldax!

Hej och trevlig söndagkväll!
Jag har finblusen på och ett glas vitt bredvid mig på bordet. Om tio minuter ramlar Cilla och Richard in för EM-final, grillspett och en trevlig kväll!
Idag sov jag till halv 11 och kände att herregud vad jag behövde detta! Fast jag naturligtvis inte gjort det känns det som jag jobbar varje dag i 2 veckors tid. Det hela blir inte bättre när de värsta stammisarna på jobbet undrar
"va fan, är du aldrig ledig?" Jo! Nu är jag ledig både måndag och tisdag nästa vecka, ska bli sååå skönt. Ska tvätta lite, sola lite å pyssla lite. Kanske baka nåt svårt jag dratt mig för att testa.
Dagens lilla fail var när Malin och jag åkte till Marieberg vid 4 i tron att det inte stänger förens klockan 8. Så vi tog Ikea innan och hgann därför typ 2 affärer innan en medmänniska i en affär delade med sig av att Marieberg faktiskt stänger om 10 minuter... Det var den shoppingturen det :P Vi gör ett nytt försök på onsdag istället för det var ju rea i varenda butik!! Jag hann faktiskt med två skoköp på Din Sko, två par för 300 pengar. Bland annat dom här! Spexigt värre :D
Nu ska pommes chateaus:en in i ugnen!

RSS 2.0