Snabbis

Hej!
Ja ska snart springa till bussen men tänkte bara dela med mig av att jag har den grymmaste träningsabstinensen jag någonsin haft. Har gått en period nu där ja inte haft mer än max två dagars uppehåll. Idag går vi in på dag 3.
Det är hemskt när man kommit igång så bra som jag tycker jag gjort! Så...nu har jag packat jobbväskan full med träningskläder med ambitionen att jag idag EFTER jobbet vid klockan halv 8 ska ta bussen direkt till gymmet och köra ett pass. Vi får se hur detta går men håller alla fingrar och tår!
Två andra lite roligare grejer är att inbjudningskorten till bröllopet är tryckta och att inatt är det löning. Jag har för tillfället 97 kr på kontot =)

Hej då!

Tisdagssuper

Inte riktigt, ett halvt glas rödvin är det jag har framför mig. Kom från jobbet för en liten stund sen, extremt långsam dag och promenaden hem var allt annat än behaglig...Så det var jag värd tyckte ja!
I går var jag ledig och gick ut hårt och körde två pass på friskis, ett medel på förmiddagen och ett medel 70 minuters på kvällen med Cilla och Emma. Gick riktigt bra! Kul att veta att kroppen pallar. Nu jobbar jag onsda torsdag och fredag så nu blir det inte pass förän på söndag. Ska iof försöka hinna med ett gympass imorgon innan jobbet vid 1, vi får väl se hur det går...
I helgen jobbade jag och i lördagskväll lekte jag med Malin och en box Somezin. Jättemysigt, tror vi pratade, både skit och allvar till klockan halv 2 =)

Ringde pappa igår och frågade om inbjudningskortet som enligt honom skulle tryckas idag! Så mot slutet av veckan ska vi förhoppningsvis ha dom här. Bara att börja eniro:a adresser nu :P

Tillfälligt avbrott

Ja då var jag tillbaka i internetvärlden igen! I söndags vaknade vi upp till ett ickebefintligt internet som dessutom höll i sig ända tills igår eftermiddag. 2 och en halv dag må inte låta mycket men är man hemma så mycket som jag är mellan jobbsvängarna så är det oändlig tid!

Tränade i måndags, bästa passet hittills med två idiottjejer som skrek å hade sig. Min melodi! Så i tisdags, igår var det dags igen tyckte jag och iklädde mig träningsmundering och fyllde vattenflaskan. Av en reeen tillfällighet slängde ja ett öga på kalendern på kylskåpet, där det stod att jag skulle vara på jobbet om en kvart....Den värsta sortens panik alltså. I slutändan gick det rätt bra, 20 minuter försening totalt så det var som skulle blitt en nästan jobbfri dag blev en heldag eftersom jag hade efterplock till klockan 9 också :P
Idag var det temamöte på jobbet så trots att jag var ledig pallrade jag mig upp och tog en kall promenad till jobbet halv 8. Gick ju faktiskt an när man vet att man får gå hem när de andra öppnar butiken :P
Kom iväg en sväng till friskis för några timmar sen och nu ska vi snart iväg till vänner.



Så imorgon är det dags! Michael Ruff is in town för sin välgörenhetskonsert med masskör där både Björn och jag medverkar i. Och som jag nu då alltså ska sjunga solo på. Själv eller ihop med herr Ruff vet ja inte än, vi tar det lite som det kommer verkar vara ledorden för den här konserten :P Rätt häftigt detta ändå =)
I helgen är jobb, fredag förmiddag är det whiskeyprovning, sen en sväng till friskis och sen tillbaka för jobb på eftermiddagen och så jobb lördag. Sen lutar det åt vinkväll med än så länge halvplanerad utgång med min kära exkollega Malin. Som för övrigt taggar trivselresan till Sthlm med jobbet mer än jag tror ja! Eftersom hon trodde den va på lördag när den i själva verket är om en månad.....:D
Nu ska vi ut i kalla vädret :/ Brrrrrr

Sherlock

Hej! Sitter i soffan och ser på Sherlock på svt. Del 2 av 3 tror ja. Varför är den så kort? Ja tycker den är riktigt bra!
Var på dödens pass på Friskis innan med en ledare som heter Ylva som har ungefär noll procent kroppsfett och studsar som en studsboll. Så sjuuukt svettig var jag! Det är sånt himla tryck på Friskispassen nu efter nyår. Skulle tränat med Emma idag, jag kom halv och fick en biljett. Emma kom tjugo i, fick ingen :( Skittråkigt! Det är tydligen alltid såhär i början va året med nyårslöftarna. Varför kan inte dom ge upp på en gång och låta oss som kör på riktigt få plats :P

I veckan ska ja jobba en hel del, blir rätt gött, så går tiden. Börjar imorgon med ett glasspass från 12 till 4, får gå hem precis när det börjar komma folk som slutat jobbet :P Sen imorgonkväll efter klänningsprovningen ska vi ut och äta med jobbet och fira Lilian som fyllt 60. Vet inte när hur eller vart vi ska men det blir väl trevligt =)
Nu blir de en cuppa tea!

Träningsdax!

Då var det söndag kväll och ja ska snart bege mig till Friskis för ett pass!
I helgen skulle jag valt min bröllopsklänning och mamma och syster var här. Men då händer det grejer. När vi kommer till butiken vid avtalad tid och ska prova de två klänningar hon hängt undan åt mig så finns där plötsligt bara en klänning. Nej oj! utbrister damen i butiken, den klänningen har ja sålt! Okej.....
Jag provar den som väl hänger där men sen går vi vidare till en annan butik här i Örebro för att försöka hitta nåt liknande den hon sålt. I den butiken hittar jag så min drömklänning...för liiiite mer pengar än tänkt från början.
Där är jag nu och i morgon fortsätter jakten. Ska till båda ställena med Malin som sett de två ursprungliga ganska nyligen och höra vad hon säger om den nya. Så i morgon ska det vara bestämt! Klantkärring på den butiken säger ja bara. Skyll dig själv om det blir klänningen på den andra butiken.
Kort om igår kväll. Vi var hos Robin och Emma med Samuel och Annika och såg Melodifestivalen och ät paj och kladdkaka. Pajen och kladdkakan överträffade festivalen kan ja ju säga. Inte ens värt å kommentera....
Nu drar jag mot Friskis!

Förfredag!


Ja ja myntade precis ett nytt uttryck men det är precis så det känns=) Har jobbat ikväll och är ledig imorgon så nu är det i princip helg kan man säga! Och en helg jag sett fram emot!
Fick förfrågan om jobb både fredag och lördag men jag sa faktiskt nej, dels får ja besök och dels tyckte jag faktiskt att jag hade råd att säga nej för en gångs skull. Så nu firar vi förfredagskväll med ett litet glas country lane och Årets Kock i svt medan köttfärspajen står i ugnen!
Puss


Uppdatering från badrocken

Hej, det var jag, igen! Twice in one day, lite ovanligt kan tyckas!
Ska bara meddela att jag idag ätit ärtsoppa, hemmagjord och se det tyckte ja om, också lite otippat. Björn har dratt iväg på rep och jag sitter nyduschad i soffan.
Tog ett medelpass med Emma vid kvart över 5 och innan det drog vi en runda på stan. Jag köpte födelsedagspresent till syster, så nu vet du det :P OCH så inhandlade jag 20 meter dekorationssnöre på Panduro, inte varje dag!
Har i övrigt blivit totalt telefonterroriserad av jobbet idag. Iof välkommet eftersom jag söker tider med pannlampa.
3 tider på några timmar, tackar och bockar =)

Imorgon är det torsdag och träning och städning stod på programmet, men jag tror ja vänder på det och kör handlingen imorgon istället innan jobbet och sparar städningen till fredag förmiddag innan familjen kommer. Så det är så nystädat som möjligt:P

Gud va mycket skit det går på tv förresten...va gör folk om kvällarna?

Ch-ch-changes

Hej! Sen sist har vi förlorat bronsmatchen i handbollen, gick till dryga Frankrike, Björn och jag har haft en luuugn helg och det har gått två dagar av denna nya vecka 5.

Igår jobbade jag några timmar eftermiddag och sedan var det dags för personalmöte med rubrik Årsarbetstid. Vad innebär då detta? Det visste jag typ inte själv men nu är allt lite klarare måste jag säga. Det innebär nämligen ett införande av ett system och rutiner som innebär att min kontraktstid ska motsvara det jag faktiskt jobbar. Låter ju helt logiskt jag vet! Men så har alltså inte Systembolaget jobbat tidigt, utan jag blev erbjuden ett 4-timmarskontrakt med kommentare " men det kommer ju bli betydligt mer". Och det stämmer, för det blir det alltid men varför inte ha ett kontrakt på detta från första början. Det är det dom äntligen fått ihop ett system för där uppe i ledningen. Så ett rullande schema ska upprättas och där ambitionen är att höja så många kontrakt som möjligt och få bort i stort sett alla lågkontraktare, dvs mig! Nu kan man ju inte veta på förhand men jag tror jag har en ganska stor chans på kontraktshöjning, vilket i min situation just nu är mer än välkommet! Jag har nog bestämt mig för att jobba även i höst och då tillkommer även våran flytt! Systembolagets alltså, våran butik flyttar och blir fräshare och det kommer innebära en himla omställning och pill med kontrakt och bemanning. Det finns naturligtvis mer att förstå sig på kring det här men som jag ser det nu efter gårdagens möte så innebär detta, för oss lågkontraktare, bara positiva omställningar. Om chefen inte kommer fram till att man är överflödig då och man får sparken :P

Idag är det onsdag och jag är helledig, funderar på att ta en sväng ner på stan, och lämna plånboken hemma! Jag ska till Panduro och mäta lite kuvert för inbjudningskorten som förhoppningsvis kommer i rullning nästa vecka!
Nu, dusch!

RSS 2.0