Hipp hipp

Ja må ja leva uti hundrade år!
Idag fyller jag 24 år. Började dagen med att gå upp kvart över 5 när klockan ringde. Björn sov som en stock ända tills jag sa hejdå och gick. Moppade ut till posten idag för första gången, det var inget att va nervös för, som folk påpekat men jag är så otroligt osäker i trafik, för att inte tala om på moppe, så det var tur att klockan var 6 och det inte var så mycket bilar ute =)
När jag kom hem fick jag blomma och frallor och prinsessbakelse och paket, eller skriftligt paket eftersom det inte kommit än:P Men när det kommer, då blir det glassfest! Glassmaskinen flyttar snart in i detta hem och JA den är nödvändig! Om inte för rättigheten att kunna göra sin egen glass, så för att väga upp för alla prylar min älskade man tråcklat in i köket och som jag tyckt var totalt onödiga! :D
Puss :D

Kvällsfika


Mitt i veckan


God afton!
Det är onsdagkväll mitt veckan och det kan inte bli helg fort nog. Den kvinnliga delen av hemgruppen livade i alla fall upp kvällen här hemma, Björn och Robin var på annat håll så det blev av naturliga skäl diskussioner ur ett väldigt kvinnligt perspektiv ikväll =) Annars idag har jag itne gjort många knop, försökt kurera mig men just nu låter jag värre än någonsin :P men det beror nog på att jag pratat mycket de senaste två timmarna. Tvättat har jag gjort, och faktiskt bakat både frallor och en kladdkaka nu till ikväll. Husmoderligt värre!

Imorgon fyller jag år, har absolut ingenting planerat förutom jobb på både posten och bolaget. Vi får väl se vad som händer :P
Jag vill så himla gärna träna, men det lär väl dröja innan jag är fit for fight igen, men usch va fort kroppen säckar ihop :P Kan bero på att jag går hemma och småäter nu också, det är inge bra å va sjuk för länge :/

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng, så jag orkar stå på benen hela fördelsedagen :P
Natti!

Sjukligt


Jahopp, kan börja med att meddela att jag inte mår ett dugg bättre.
Vaknade imorse och kunde inte säga ett ord, så bra mår halsen =) När jag kommit igång lite ringde jag jobbet och sjukanmälde för imorgon. Det känns inte riktigt som det är någon idé att invänta förbättring, i alla fall inte redan tills imorgon. Så jag antar att morgondagen kommer vara ganska lik den som gått idag. Och vad har den inneburit? Tänkte efter lite här och kom först fram till att jag inte ens vart utanför dörren, men sen kom jag på att det har jag visst det, en snabbis till Ica blev det allt.
Bland annat för att returnera ett paket. Jag gnällde ju över en leverans från Nelly.com jag gick och väntade på. Idag kom den så äntligen, och döm min förvåning, en klänning var plötsligt två :P Och så här i efterhand hade det inte gjort någonting om det kommit en i large och en i medium men nu kom det två i large och båda var alldeles för stora. Och naturligtvis finns det nu bara Xsmall kvar :( Så himla deppig blev jag. Så nu är dom tillbakaskickade, både två och jakten fortsätter. Nu lägger vi krutet på 2 maj! Då ska jag och Malin köra en shoppingdag i Stockholm. Så ingen shopping innan dess, hinner inte iof så det ska nog inte va några problem! :D

Igår passade jag på att ta hand om en annan sjukling. Barnvaktade Lina mellan halv 11 och 5. Det blev en lugn dag kan jag säga, soffamys och mycket finsk film :P Vi snorade verkligen ikapp goaste ungen och jag =)
Men imorgon som sagt blir det fortsatt soffläge så får vi se om det blir något postenjobb på torsdag och fredag.

Nu ska jag plöja vidare bland klänningssajterna!

Bakat idag

Sjukt bra grej dom där formarna!


jämmer och elände


Suck!
Den kom från ingenstans så nu är det bara att hoppas att den försvinner lika fort. Pratar naturligtvis om förkyldningen. En endaste dag har gått och jag är sååå trött på snor och att gå runt å va eländig och ynklig :/ Blev ingen träning ikväll, blir ingen imorrnkväll och antagligen heller ingen på tisdag, även om jag inte helt gett upp hoppet där än. Björn låter ungefär exakt likadan så det är ett enda enlände just nu i detta hushåll :P
Blev tillfrågad om jobb imorgon men fick hänvisa till sjukdom. Passar istället på att barnvakta en sjuk brorsdotter (Björns då) istället =) Förhoppningsvis är hon någolunda liknande sjuk så man inte åker på en magsjuka också. Blir nog en lugn morgondag med mycket barbiefilm och juice =)

Annars har dagen varit fantastiskt lugn idag, som planerat :P hade fröken Malin Dejman på besök tidigare idag, det blev lunch och muffinsfika och var mycket trevligt. Har blivit fantastiskt dålig på att ta mig för att träffa folk, men det blir ju så när man ska passa jobb och träning med vänners plugg och träning och VFU:er, funkar inte alltid.

Slänger upp en bild på dagens muffins i ett separat inlägg från ifånen, bakade i Björns nya silikonmuffinsformar som jag ändå tänker tillfaller mig. Dom blev ganska bra, fast bara ganska.
Nu ska jag återvända till Shutter Island här så får vi se hur länge koncentrationen räcker:P




Brevens Bruk part II

Hej och god förmiddag!

Idag har jag ont i halsen och snorar, det var ju typiskt. Som tur är visar sig inte vädret från sin bästa sida idag (heller) så det är med andra ord fullständigt legitimt att ligga i sängen/soffan hela dagen :D
Igår då, spelade vi omgång två ute i Brevens bruk på företagsfest. Vågar nästan säga att det till och med gick ÄNNU bättre igårkväll. Det dracks, det dansades och det hojtades. Efter 2 extranummer hoppade vi ner i logen och började kränga av oss finkläderna. Då dök det upp en glad man och kvinna och frågade vad vi skulle ha för att köra en stund till! Dom var tydligen inte bortskämda med så här bra dansmusik. Vi körde snabb överläggning och hade snart finkläderna på igen :D Kul!
Men det är nog verkligen tur att man inte gör sånt här på heltid längre om man kan säga så, iof skulle väl rösten vara mer upptränad konstant om man höll igång men ändå... Men summa summarum sjukt rolig helg med fina killar.

På gnällfronten så, förutom vädret, skickade jag i söndags eller måndags efter en klänning från Nelly.com. Min första beställning ever över nätet till mig själv för övrigt! På hemsidan står det leverans 2-3 dagar. Igår alltså en vecka senare fick jag mail som stod att nu var varan skickad från lager och väntades inom ytterligare 5 dagar. Känns lite fel att marknadsföra med 2-3 dagar. Inte för att jag har bråttom, är mest nyfiken! Det är till bröllop i sommar jag letar och tyckte den va söt. Vad tros?




Schlagerparty på vischan

Hej hej hallå, då var jag tillbaka efter ett onödigt långt uppehåll igen :p sorry!
I förra inlägget skrev jag om rep inför två spelningar som skulle äga rum, exakt mitt i dom är vi nu!
Igår spelade vi på en liten ort utanför Örebro som lystrar till namnet Brevens Bruk. Det var företagsfest och blandad partyrepertoar, och som den gick hem! Var riktigt nervös när de första gästerna ramlade in och vi insåg att dom var en bra bit över halvvägs till 100 :P Men det visade sig vara en bra blandning på åldrar och vi fick till slut gå av scen med en-gång-till-rop i ryggen efter 2 extranummer haha! Kunde hållt på ett bra tag till thats for sure. Ikväll kör vi samma sak igen fast med ny publik, får se om den är lika peppig som gårkvällens =)

Sist laddade jag också för utvecklingssamtal på jobbet och inget dök upp där värt å prata om egentligen. Jag ska ju börja plugga i höst och kommer gå ner i timmar rejält från och med första augusti. Men det ska bli rätt skönt, att veta att man är på väg mot någonting som innebär något för resten av livet. Har ju varit minst sagt frustrerande att bara gå runt och jobba när man är säkert på att detta är inte vad jag vill göra resten av livet :P Även om jag trivs! För tusan, jag trivs verkligen =)

Så vad händer framöver, förhoppningsvis blir det träning söndag, måndag och tisdag. Lite osiss att alla mina favvopass ligger på rad, särskilt eftersom jag känner att jag börjar dra på mig en ny förkyldning. Well well jag får pejla av imorgon. Annars bjuder nästa vecka på lagom mycket jobb, ska få till nåt pass på posten och sen på torsdag är det faktiskt födelsedag på Lövstagatan då jag fyller år :D På fredag kommer mamma, pappa, syrran + Björns föräldrar så det blir födelsedagshelg deluxe! Mamma fyllde för lite sen så vi kör kalas för henne också! Måste komma ihåg att beställa tårta på fredag!!

På resande fot part II

Så var den här påskledigheten slut. Sitter på tåg ännu en gång, fast på andra hållet tillbaka till Örebro. Vi har haft 3 lugna sköna lediga dagar i Habo och Tofteryd med den traditionella påsk(jul)buffén hos mormor, och den inte fullt lika traditionella motsvarigheten hos Björns föräldrar :) men allt var gott och det är ju huvudsaken! Alldeles för mycket godis har det också blivit, väntat iof men det är ju härligt att man aldrig lärt sig. Det är ju aldrig gott att äta FÖR mycket godis!

Igårkväll tog vi en sväng in till Jönköping och avnjöt en jönköpingskebab med sås hos Sara och Jakob med Alfred som sällskap. Mycket trevligt! Ramlade i säng närmare ett tror ja :)

I veckan då? Jo jag ska träna och imorgon är det utvecklingssamtal på jobbet, får återkomma med min utvecklingskurva :) ska också få till ett rep inför två spelningar om två helger som ja ramlat in på! Det är lite obekvämt och läskigt hur snabbt man tappar röstteknik när man inte är konsekvent aktiv :/ så jag behöver all övning ja kan få! Vädret kan för övrigt vara det sämsta på länge, har hellre spöregn än den här skiten :(

Bilden föreställer mitt bidrag till påskmiddagen i tofteryd: devils eggs :)


På resande fot

Ett trött godmorgon från tåg 159 mot Skövde och Göteborg. Vi är alltså på väg hem till Habo, avgångstiden var 07.10 och när man är uppe för länge kvällen innan och dricker vin så går det som de går! Naturligtvis försov vi oss och naturligtvis regnar det :) men vi hann och sitter nu och äter en medhavd picknickfrukost!

Jag kan inte beskriva hur skön jag tycker den här ledigheten ska bli! Jag struntar faktiskt i vädret, bara vara hemma hos våra föräldrar å ha sovmorgnar å läsa bok å äta god mat blir så fint!


Countdown

Hej och god afton!
Ska inleda med att klaga över hur tungt det är att jobba en hel dag på bolaget, bara så folk vet!
Ikväll körde jag rövin till halv 10 och imorgonbitti är det posten vid 6 som gäller, följt av mer bolag till halv 8.
Det är TUR att 4 dagars ledighet följer :D Vi får se hur det går, och som min kollega uttryckte det, " du kommer va som ett kryss imorrnkväll".
Igår tränade jag skivstångspin och var nåt så sjukt pigg i huvudet, kroppen var inte lika med men jag har det verkligen på det hållet än tvärtom. Det finns inget sämre än att säcka ihop mentalt inför eller rent av på ett pass, vilket faktiskt inträffar ibland. Tråkigt, för nu blir det inget passtränat förren på måndag nästa vecka, om vi hinner hem vill säga. Åker från Habo på måndag förmiddag. Vore jag väldigt ambitös så packar jag ner springskorna, men å andra sidan tycker jag inte väderleksrapporten inför påsk varit något att hurra åt :/ Vi åker alltså hem på fredag morgon Björnen och jag. Då är det påskmiddag hos mormor med släkten som gäller och sedan vidare ner till Småland och Tofteryd till Björns föräldrar.

To-Do-list i påsk:
sova
äta ägg
äta godis
dricka vin
pussa på min man
låter helt ok tycker jag :P
Nu måste jag sova, om jag ska va något sånär vettig imorgon!

Bad day



Hej!

Här sitter jag i soffan och mår lite illa efter bara 2 våfflor. Varför blir man alltid äckelmätt av våfflor? Rubriken syftar först och främst på mina händer som jag fortsätter ha problem med. Idag gör dom riktigt ont :( vet inte om jobbet på posten imorse bidrog men det är som det är. Ringde vårdcentralen i torsdags och blev lovad att bli uppringd idag måndag av läkaren jag har träffat, men ingen hörde av sig så jag ringde själv och fick äntligen vid 4 tala med en sköterska jag aldrig talat med som sa att det stod i pappren att jag skulle bli uppringd av läkaren inte idag utan imorrn morgon...Jaha det var ju inte alls det jag blev instruerad? Helt sämst :( Jag har ont nu! Antagligen imorgon också iof men det vore shysst å få lite hjälp innan påsk. Hoppas på morgondagen.

Bokade precis av kvällens station/intensiv också, dels för händerna och dels för att jag blev helt ledsen och totalt opepp efter samtalet med vårdcentralen. Tänker sitta exakt här i soffan och tycka synd om mig själv istället =)

Vad hände i helgen då? Jo, det var SMASK 2012 på musikhögskolan. Sveriges musikakademikers sångkåntest där Björn både hade skrivit ett bidrag och dels spelade i orkestern. Jag hade med mig Malin och vi hade en trevlig kväll i schlagerns tecken, men även innan med kvällsmat och vin och efteråt med mera vin hoho :P
Tack för en mysig helg kompis, fantastiskt hur mycket man kan umgås utan att tröttna på varandra :D

Igår cyklade vi i snöstorm! till intervall/flex på öster, som gick skitbra, jag var riktigt pigg i kroppen och peppade efteråt för idag :/ men nu skiter vi i idag och satsar på morgondagen istället. Då blir det skivstång/spin med Malin, Elin och Björnen som äntligen slutat sin praktik i Eskilstuna och nu kan träna igen, det kan han behöva =)

Och om jag inte sagt det så är jag tillbaka på mitt ursprungliga kontrakt på bolaget från och med 1 april, alltså igår! 28 timmar igen, känns grymt bra, både mentalt och ekonomiskt då lönekontot alltså redan den här månaden kommer tar emot det dubbla! Så det blir 28 timmar till den sista augusti när jag förhoppningsvis börjar skolan! Jag ser sjukt mycket fram emot den här sommaren av någon anledning. Har egentligen inte jättemånga fasta punkter förutom semestern till Frankrike i juni, Stabergs bröllop, och sen revy i augusti hemma i Tofteryd. Det är nog framtidsplanerna som ljusar upp allt övriga tror ja =) Gött är det i alla fall!


RSS 2.0