Bubbles


Sofia du som jobbar på systemet borde väl ha koll på era egna öppettider i mellandagarna, har du inte det?
Eh nej! Försöket att trolla arbetsdagen från 10-18 till 10-19 till förmån för frisören imorrn höll ju inte eftersom vi inte ens hade öppet till 19 idag, bra! Det blir tajt imorgon men det får gå. Jag ska alltså till fröken Thellman som ska rädda mig från mitt svarta hår lagom till nyår, det blir fint det här!

Kom hem från stan för en stund sen, käkat en förbannat fin kvällsmat på Soya med Björn, Simon & Celie, Jakob & Sara och Jonathan, buffeten= very nice och Rod Stewart hann nog med en och en halv förskräcklig Great American Song Book skiva innan vi var nöjda och gick...Tog även hand om inköpen för nyår idag innan jag gick från jobbet, jag går numera under smeknamnet "fyllefia"  och jag håller med, det ser bannemej inge bra ut å komma med kassar VARJE dag från jobbet. Allt är ju verkligen inte till MIG! Av naturliga skäl väldigt mycket bubbel på jobbet i dagarna, jag är sååå trött på Asti Cinzano!!



Jo! Idag kom det in en tant och skulle ha "ett sånt där moussesserande vin". Gullig tant!

A work work


Go morron!
Jag ska snart ringa Björnen och väcka honom men kör en snabbis här först. Plöstligt har jag nästan en timme innan jag behöver ge mig ner mot jobbet. Hade för mig att det var en 09.20-dag idag, det var det inte utan en 09.50 dag =)
Som sagt, jobb idag till klockan 6 som jag ska göra ett försök att trolla till 7 istället. Förhoppningsvis kan någon byta så jag kan jobba till 6 imorgon istället eftersom jag fick tid för doing of hair imorgon efter jobbet vid halv 8 i stan, kan bli tajt! Let´s hope.....



Sunday


Idag har varit en förhållandevis händelselös dag. Jag och Björnen sjöng visserligen i Mission på gudstjänsten imorse men det gick som vanligt bra:P Roligt att träffa folk i kyrkan igen, alltid så många glada ansikten=) Därefter kom svärföräldrarna med hem till Viktoriagatan för lite lunch och kaffe, mycket trevligt! Det är en sorts lättnad när ens respektives föräldrar funkar så pass bra ( som mina gör) ihop med ens egna föräldrar. Dom kommer ju ha en del med varandra att göra i framtiden :P

Där tog händelserna slut för idag! Resten av kvällen har bestått utav intag av pizza, en Wallander-film, slutet på Bodyguard och spanade efter vigselringdesign på dass nät. Väldigt lagom engagerad söndagkväll.

Igår var jag med pappa och farmor på kyrkogården och drog rundan som sen ett tag tillbaka utökats till ytterligare två ... det var jättemycket snö så pappa fick gräva fram några av stenarna. Det var ljus tända på både Tessis och Emmelis gravar, det såg vackert men kallt ut.
Imorgon är det jobb, 10-18 och sen kvällsmat på Soya i stan tillsammans med Simon, Celie, Jakob och Sara!

~ Nighty night ~

Jo, och så har jag fått lite struktur på nyår, det känns pepp! Emmy om du läser detta, läget är under kontroll!

In my pj:s!


Har bestämt mig för att hoppa över umgänge i Linneryd med trevligt folk till förmån för en dag i pyjamas framför tv:n. Slött? Eh jaaa men jag är inte helt hundra på att köra idag och efter mina senaste bilfärder så får folk faktiskt ha lite överseende. Går en hel del film på tv this time of year så jag börjar med Tomten är far till alla barnen tänkte ja:P Set the mood! Kanske kunde börja med säsong 2 av Brothers & Sisters som jag önskade och fick av tomten:P

Det är ändå lite konstigt det här med julen och julklappar. Jag är en sån som måste köpa minst två julklappar till folk för att få någon slags balans(?). Och man får ju jättemånga själv, eller i alla fall har jag fått en hel hög med grejer men sen när man blir tillfrågad så kommer jag inte ihåg en pryl jag fått! Favoriten av uppenbara skäl är ändå DKNY-klockan jag fick av Björn som passade mig perfekt i guld och brunt läder, matchar förlovningsringen höhöhö.

Igår vad skitkul, lyckad förfest och lyckad fest/utgång med Emmy (Honey). Så nu är det bara att tagga om till nyår, och det blir inge svårt!!







Julafton 2009


Jag ramlar i säng nu efter mycket lyckad midnattsmässa i Skillingaryds kyrka. Rrriktigt trött så redovisning av julklappslistan får bli ett senare projekt! Men jag fick mina skor och jag fick min vågtång och snyggaste klockan av Björnen sover=)

Sleep tight ya´ll

Jag börjar med ett allmänt tack


att jag lever! Efter prick 4 timmar är jag hemma i Habo efter mitt livs värsta bilfärd.
Mitt andra tack går till Cilla, utan henne hade jag fortfarande suttit och bölat på motorvägen med varningsblinkersen på. Jag tänker nog aldrig mer köra bil när det snöar, på väldigt länge i alla fall alternativt tills mitt lagförslag att även motorvägar ska ha gatlyktor går igenom. Hem kom vi båda två och jag är helt slut *suck*
Möttes av ett, på människor, tomt hus men hälsades välkommen av en glad vovve =) Opponeringen i skolan gick mycket bra tycker jag och jag är inte särskilt orolig när det gäller betyg, hur som haver tänker ja inte titta på min uppsats förrän den 6:e som är dagen innan slutgiltig inlämning.

Nu ska jag dricka te, andas och uppskatta livet (och nej ja överdriver inte, jag har haft hjärtklappning sen Ödeshög).




Packat och klart


Sådär! Nu är hallen så oframkomlig som den någonsin varit och jag är taggad på ventiliering av B-uppsats...:P
Åh det känns som jag glömt hälften av allt jag skulle vara så duktig å ta med mig men jag kommer inte på något mer, det kan alltså vara så att jag har fått med mig allt.

Ringde precis Björn som är hemma i Småland närmare bestämt i Jönköping på julklappsjakt och det visade sig att han hade Emmy (honey) med sig. Jag blev konstigt nog lite lugn av denna vetskap. Det hela handlar om att Björn inte köpt någon julklapp till mig än och antagligen gör det nu idag just i denna stund. Så jag håller Emmy lite ansvarig för vad det blir, och det antagligen kommer bli kanon, det har det ju varit alla andra jular, anyways det känns tryggt=) Parentes! Nu när jag är ensam hemma och får lämna lägenheten i det skick JAG vill att den ska vara i när vi återvänder så passade jag på att slänga grejer i kylskåpet som antingen stått där för länge eller garanterat skulle ha börjat odla gröna gubbar! HAHA!







Inte mycket kvar nu...


Goder morgon!
Det är 2 dagar kvar till jul och här sitter jag kvar i Örebro. Men det blir det ändring på idag!
vardagsrumsgolvet ser ut som jag ska ha loppmarknad med en go blandning av kläder, lite mat jag inte vill lämna,
teknologi, väskor och annan skit. Skola vid 3-6 och sen ska jag hämta upp Cilla vid muttrarna och sen far vi hemåt. Jätteskönt att slippa åka själv i mörkret i det här väglaget.
Imorgon ska jag: packa upp och bara mysa hemma? Nej, jag ska jobba, tjoho! Hoppas kläderna passar! =)
Får göra en snabbuppdatering på glögg och champagne innan vi slår upp dörrarna, så kanske jag kan få med mig något roligt själv till nyår! Nyår förresten, sjuukt pepp!
Nu blir det dusch och sen ska ja fundera ut vad jag ska göra med mina krukväxter!

Igårkväll drog Cilla och jag samtliga 5 timmar av Stolthet & Fördom, mycket trevligt och bra jobbat av oss!



Cozy night med sällskap


Jag är nästan klar med opponeringarna, det är så svårt å veta hur djupt man ska gå in på allt! Uppsats 1 15 minuter, uppsats 2, ca 5. Vi får se...
Idag har tydligen pappas julklapp löst sig = kanon och imorrn bockar vi av mammas.
Sitter med kurrande mage och väntar på Cilla som borde vara på väg upp för trappar snart för pizza, glögg och Stolthet & Fördom, nu var det fööör längesen.


Mannen hela veckan!

Det ljusnar


Ooookej, jag har för lite å göra när jag tajmar inte reprisen av samma One Tree Hill-avsnitt jag såg igår...
Å andra sidan har jag precis (med 90% säkerhet) klarat tentan i Språkvetenskap så det bockar vi av från planering.
Mailade också iväg diskussionsuppsatsen i samma ämne som är en vecka sen. MEN nu har den referens, och den är damn good så det hoppas jag att hon anser va värt å vänta på :P

Tenta                                   check!
Maila Språkvetenskapen     check!
Skriv opponeringar              halvcheck..?
Genomför opponering
Jobba

Lyckades ju också med att byta bakgrund här på bloggen, själva syftet med mitt bloggbyte:P Fint va?!

First try second time around


Jahopp! Då provar jag blogg.se. Efter ett tag på blogspot.se har jag tröttnat på att inte kunna byta utseende och gör härmed ett bloggportalbyte.
Det vore ju fantastiskt kul att sitta och leka och lära sig men nu ligger det en tenta imorgon vid 8 som det vore bra om jag blev godkänd i först:P

Hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0