Idag är en bra dag

 
Hej!
Klockan är tio över elva men jag har gett mig själv tillåtelse att vara uppe hur länge jag vill ikväll eftersom min skolvecka härmed är slut. Vilket naturligtvid inte betyder att jag kan sluta läsa mina mediahistorieböcker jag för tillfället badar i. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad som är bästa strategin inför hemtentainlämningen nästa vecka. Ska man försöka läsa allt för att få en helhetsuppfattning eller ska man börja slå på tentafrågorna på en gång? Hade säkert vart bra att ha läst allt men det är så himla mycket text och hälften av det är totalt orelevant för tentan :P Well well, det är hur som helst en rolig delkurs om radio och tv-mediet historia utomlands och i Sverige.
Väntar samtidigt spänt på att få tillbaka mina tentor jag skrev förrförra helgen, som för övrigt bara MÅSTE vara godkända! Det kändes verkligen hur lugnt som helst men när man får tid att tänka på det blir de bara osäkrare och osäkrare!!
 
Idag har jag som rubriken antyder haft en himla bra dag. Jag kom upp, gick på föreläsning, åkte hem och läste, läste och läste lite till. Sen är det dags för dagens skryt: dubbelpass på Friskis! Efter aerobics följde ett skivstång intervall-pass jag aldrig varit på, som gick himlans bra! Det är alltid svårt med vikten på skivstången när man aldrig vart på passet och inte är hundra på vilka övingar som kommer. Ska bara skryta lite till, håll ut... Imorgon ska jag åka med Elin, Jonathan och Ellen till Friskis i Västerås och testa två eller tre pass, minns inte riktigt. Varför då? Ingen aning! För att det är kul och för att det fanns en plats kvar i bilen =) Så morgondagen blir också träningsspäckad! Nästan tur att Håkan ringde och behövde personal på fredag, kan nog behöva den vilan :P
 
Imorgon kommer älskade Björnen äntligen hem och i helgen spelar han julkonsert med Joybells featuring Anna Sahlene (med reservation för stavning av efternamn) Det ska bli trevligt, och bra också!
 
Nu ska jag dricka ett glas O´boy till här, så vet ni det!
Hej då
 
 
 

Man kan ju inte få allt

 
Syftar på vädret :P I söndags var vi en sväng på julmarknaden i Wadköping här i Örebro och klagade lite över bristen på snö. Tittar ur genom fönstret nu och konstaterar att det kanske inte riktigt vad detta vi ville ha :P Slaskstorm deluxe utanför... Är dock bokade på spinning vid halv 6 så ut ska jag, får leta fram polarexpeditionsutrustningen!
 
Nu är hela våran lägenhet julpyntad för jag tjyvade och startade redan i helgen :D och jag har inte det minsta dåligt samvete över att ha börjat en vecka för tidigt, jag behöver faktiskt detta om jag ska orka detta mörker och slask! Även julklappsletandet går sakta men säkert framåt, tar gärna emot tips på klappar till vuxna över lag dock:P
 

Duktig på inget idag!

 
Hej!
Har inte skrivit något på ett tag och jag har egentligen inget jättematnyttigt att skriva nu heller men ja fick lite lust =) Idag har jag varit väldigt duktig på att göra ingenting samt på att dricka mjölk, två stora passioner jag har!
Planen var att jag skulle jobba klockan 12 idag men schemat tyckte annorlunda :P tur att jag ringde å kollade för det var 4 som gällde. Borde egentligen sitta och fila på en gruppredovisning om UFON som vi ska presentera för klassen på onsdag men det går aningen segt. Jag avskyr oklara uppgifter, som denna :P Det enda positiva är väl att det är svårt att underkänna något när de inte finna solklara riktlinjer att följa. Usch längtar till onsdag efter lunch helt enkelt, efter det ska jag börja känna julefrid tänkte ja :D Ligger okaraktäristiskt efter med julklappsplanerna också så då på onsdag efter lunch ska jag få sällskap av Cilla för en runda på stan, här ska rekas!
Sen är det ju det här med vad jag själv önskar mig i julklapp, jag har verkligen ingen aning!
Tips någon? :P
 
De har vart himla slött med träningen också nu ett tag så det måste jag också ta tag i, men just för tillfället är jag så himla beroende av en med-tränare och det har varit svårt av lite olika anledningar att få till nåt med någon. Men igår körde jag Florence skivstångintervall och var så otroooligt opepp, åkte dit och blev nåt fruktansvärt pepp så mot slutet var jag tvungen å sätta mig ner för att inte spy :P Och imorgon verkar det som att det blir just det passet en gång till med kompis Elin, äntligen lite sällskap :D Looking forward to it!
 
 
 
 
 

RSS 2.0