Nyårslöfte..kind of...


Nu har jag suttit och beklagat mig för Malin om min ångest inför 2010. Nytt år känns väl helst okej, bara ja kunde hoppa över just detta som kommer nu... Igår skickade jag in min ansökan till musikhögskolan inför hösten 2010 med allt vad det innebär i prov nu i februari/mars. Jag sökte ju förra året också och kom inte in tack vare en otroligt bristande kunskap i musikteori. Jag räknade alldeles för kallt med att komma in då och blev jättebesviken. Nu är det dags igen och jag kan inte sluta tänka självmord. Jag ska verkligen försöka men jag tror egentligen inte på det i längden. Antagningsbeskedet kommer i april vilket betyder att jag nu i vår kommer att fortsätta läsa kurser enligt programmet jag redan går. I mitt fall är det dags för specialiseringen, dvs mitt andra ämne. Eftersom jag inte vet hur nästa höst kommer se ut var jag tvungen att välja något ja kan "hoppa av" om ja kommer in på musik, som samtidigt är något ja kan fortsätta på om det inte blir musik. Det hela känns extremt deppigt och lite lagom omotiverat just nu såhär inför allt. Men mitt nyårslöfte om jag ska komponera ihop något låter väl ungefär så här:

Jag ska:

* plugga bitarna i musikteori jag så väl vet att jag behöver
* inte tänka så långt fram utan ta dagarna som dom kommer
* skärpa mig när det gäller pluggdiciplin över huvudtaget

Jag får helt enkelt försöka hitta ljuspunkterna som faktiskt finns där i form av vänner, faktumet att det faktiskt går bra i skolan och roligast av allt, så startar vi bröllopsplanerna på allvar iår=)

Imorgon åker jag till A6 en sväng och plockar bland det förmodligen utplockade reafynden:P

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hej Fia!

Kul att hitta till din blogg. Vad är det för ngt du pluggar nu? Hoppas det går bra med musikhögskolan och allt det där. Stor kram!

2010-01-03 @ 17:57:51
URL: http://tussitussilago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0