Då var det nästan helg igen....:P


Det blir ju såhär när man studerar på högskola och lektionstiden är förlagd som den är. Idag har vi varit på studiebesök i Adolfsberg på Arken som är skolformer med barn med funktionshinder och främst autism. Det var mycket verksamhet och jag hängde inte riktigt med på vart allt fanns men området hade skolgång från förskola till 9an och är specialiserade på att ta emot elever med funktionshinder och har kommunstöd för detta. Vi fick lite föreläsning, kaffe och kaka och en rundvandring i lokalerna där eleverna med diagnoser höll till. Fast dom var inte på plats idag av naturliga skäl :P kan tänka mig hur det hade gått med 50 lärarstudenter som kommer inklampande.
Vi blev runtvisade av två "huvudspecialpedagoger" kan man säga varav en var en sån där stålkvinna med 1000årig erfarenhet av barn typ. Så otroligt motiverad och förstående och erfaren så man vill ju plötsligt bara gå bredvid henne i 10 veckor!
Man blev faktiskt lite småsugen när man gick där i korridorerna. Så vi får se, jag har ju sökt nu inför hösten i alla fall. 15 april kom och ett beslut skulle fattas. Det blev fortsatt engelsk didaktik, alltså den utbildning jag går nu. Jag gör ett försök baserat på faktumet att det är nu våran ämnespraktik kommer. Efter den borde det bli rätt tydligt om detta är något jag vill göra eller om jag borde ta mig en ny funderare. Socionom ligger fortfarande och gror...

I helgen händer det grejer! På fredag är det planerat inflyttnings/födelsedagsfest här och gänget från Björns klass kommer, jag tror dom är 7-8 pers som kommer, med mig och Björn 10. Sen kommer älsklingsEmmy imorgon och joinar och har på något vänster snackat in detta hos Jönköpingsgänget så nu kommer i nuläge Jonathan, Jakob, Sara och Joel upp på fredag också! Vilket kalas =) Måste trolla fram 4 extra sovplatser lite spontant bara!

Jag sitter och funderar på om jag ska diska först eller göra klart papret som ska va inne idag. Är i stort sätt klar, ska bara sy ihop mina delar. Lite halvt omotiverande uppgift som är ganska säker på togs fram som ett sätt att kolla att vi läst litteraturen....för övrigt så miniregnar de snöblandat regn!!!!?

Jo ja har ju fått jobbet också! Jag har sommarjobb på Systemet här i Örebro, vid Eurostop, så enormt skönt!

Nya framtida arbetsplatsen. Golvet!


Kommentarer
Postat av: älsklingsEmmy

jabadabadooo! jag ska bara sitta nu och plågas med protokollet här, and i'm on my way! puss

2010-04-22 @ 08:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0